Hoppa till sidans innehåll

Svenska BF


Vetlanda kan titulera mästare i Svenska Cupen Junior 2018. I söndagens final besegrades Villa Lidköping med 4-2.
 
I fyra avsnitt får vi följa kampen i försäsongens mästare. En spelare i varje lag i Elitserien herr möts i fyra olika grenar och gör upp om segern i denna nystartade tävling.
 
Ikväll smygstartar Elitserien herr med matchen Villa Lidköping-Tellus. Bandyplay sänder samtliga 182 matcher i grundserien och lanserar ett antal nyheter inför seriestarten.
 
På fredag inleds den sjunde upplagan av Svenska Cupen för juniorer. Förra säsongens åtta bästa lag gör upp om titeln i Sparbanken Lidköping Arena.
 
– Vi var nog rent speltekniskt bättre i Svenska Cupen än nu, men vi hade stark revanschlust inom gruppen, säger WC-vinnarlaget Villas tränare Johan Sixtensson.
 
Bandyhjärtat är ett privat initiativ som under de senaste fyra åren har bidragit med medel för att kunna genomför Bandyhjärtats Miniallsvenska.
 
På fredag smygstartar Elitserien med mötet Villa Lidköping-Tellus. Villa är storfavorit till att få höja SM-pokalen på Studenternas 23 mars.
 
Lördag 23 mars avgörs årets dam- och herrfinal på Studenternas IP i Uppsala. Båda finalerna kommer att direktsändas i SVT.
 
Under säsongen 2018/19 kommer C More att sända 13 matcher från Elitserien med start 13 november.
 
Onsdag 17 oktober, kl 12.55 på Flustret i Uppsala: Se den årliga upptaktsträffen inför Elitserien, herr.
 
Åtta lag deltar i den Allsvenska damcupens andra upplaga som avgörs 19-21 oktober i Behrn Arena Örebro.
 
13-14 oktober avgjordes gruppspelet i Svenska Cupen Ungdom. Spelprogram i finalspelet och fortsättningsspelet är nu fastställt.
 
Villa Lidköping kan titulera sig mästare i World Cup 2018. I söndagens final besegrades arrangörsklubben Sandviken med 4-1.
 
Under helgen har den första omgången av Svenska Cupen Ungdom avgjorts. Edsbyn, Hammarby, Ljusdal, Villa Lidköping och Vetlanda är kvintetten som är vidare till finalspel.
 
Internationella Bandyförbundet FIB har under lång tid kämpat för att bandysporten skall bli en olympisk idrott.
 

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: info@vlbk.se

Se all info