Hoppa till sidans innehåll

STC kort

2017-05-10 20:00
Information om hur STC kortet ska användas och ordningsregler.
 • Uppdaterad: 2017-05-10 20:01

Både på Kinnegatan och i Råda använder de vår sluss, lägger kortet mot läsaren och matar in sina 4 sista siffror i personnr.

På Kinnegatan måste du även stänga dörren bakom dig och göra samma procedur i dörr nr 2.

Det sitter tydlig information även på plats, men information kan ibland vara svår att läsa 😊

 

BOKNINGSINFORMATION

I informationen här nedan finner du den informationen du behöver veta för vad som gäller för
bokning, avbokning, väntelista, etc. 

 • Hur bokar jag pass?
  Boka dig via hemsidan www.stc.se eller vår app. STC. 
 • Hur loggar jag in?
  Ditt användarnamn är e-postadressen du har registrerat hos oss, lösenordet är de 6 första siffrorna i ditt personnummer (ex. 860101).
  Kontakta oss i receptionen om du inte kan logga in. 
 • Bokningsregler
  – Du kan boka pass 1 vecka i förväg.

  – Du får som mest ha 7 bokade pass, 3 per dag och 21 per kalendervecka
  – 30 minuter innan passet börjar kan du boka dropinplats i receptionen/bokningsdatorn.
  – Avbokning sker senast 2 timmar innan passet börjar.
  – 10 minuter innan passet börjar släpps din bokade plats och blir dropin.
 • Hämta din biljett
  När du är bokad på ett pass skrivs det ut en passbiljett när du loggar in dig på anläggningen vid bokningsdatorn. Det är ditt kvitto på att du har en plats på passet. Spara din biljett och lämna till instruktören när du kommer till passet. Är det första gången du är med så får du gärna tala om det för instruktören. 

Vi håller din plats till passet fram till 10 minuter innan start, då förlorar du platsen och den blir till dropin. Så länge det finns dropinplatser kvar kan du boka om din plats. Kommer du inte alls får du en varning. Kommer du på obemannad tid behöver du läsa in kortet vid bokningsdatorn för att få ut biljetten.

 • Dropin
  Ett antal platser är alltid reserverade för dropin. Dessa kan bara bokas direkt på klubben. Platserna släppts 30 minuter innan passet börjar, och fler platser släpps 10 minuter innan start om någon som varit bokad inte har hämtat ut sin biljett i tid.
 • Avbokning
  Du kan avboka passet fram till 2 timmar innan passet börjar. Missar du ett pass får du en varning. Efter den tredje varningen får du en bokningsspärr, den sitter i 2 månader eller mer om systemet märker att det händer ofta eller så kan du lösa ut den tidigare för 120kr. Du får ingen varning om du bokat om din plats via bokningsdatorn. Du kan endast boka dig på dropin om du fått en spärr. 
 • Väntelista
  Är passet du vill gå på fullbokat kan du boka en reservplats. Så fort någon avbokar sin plats så hoppar du automatiskt upp ett steg i listan. Du har chans till att få en plats fram till 2 timmar innan passet börjar. Det är upp till dig att ha koll på om din plats har blivit ordinarie eller ej, det gör du smidigast via vår app. eller hemsidan, du får ett mail om du får en ordinarie plats.
  Vill du gå på passet utan att ha fått en ordinarie plats kan du komma till klubben och ta en dropin plats i mån av plats.
  För att kunna få en väntelisteplats så kan man endast ha 6 bokade pass, för skulle du få en väntelisteplats så blir det som den 7e bokningen. Om det ej finns plats för att boka in passet så faller man bort och får ställa sig i väntelistan på nytt.
 • Varför kan jag inte boka pass?
  Endast du som har gruppträning i ditt kort kan boka, och kortet måste vara giltigt det datum du vill boka. 

Du kan inte boka om du har en spärr, alltså tre missade pass. På appen står det att du har no show.
Har vi rätt mailadress till dig? ring och kolla med oss så ändrar vi om det är fel.

 

 

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL STC LIDKÖPING

Varmt välkommen till 2800 kvadratmeter gym.
Vi hoppas att du kommer trivas här under dina träningsstunder.
Här nedan har du lite information om hur det fungerar hos oss. 

 • Inloggning vid träning på bemannade tider samt obemannade tider.
  Bemannade tider: Varje gång du kommer till oss ska du logga in dig på någon av våra tre kortläsare. Det gör du genom att hålla ditt medlemskort framför kortläsare, den blippar då till och lyser grön om ditt medlemskap är giltig. Lyser lampan rött så säg till i receptionen så hjälper vi dig. Ska du gå på pass så ska du logga in dig vid bokningsdatorn.

Obemannade tider: På ytterdörren sitter det en kortläsare, håll upp kortet framför och slå sedan dina fyra sista siffrorna i ditt personnummer, dörren låses nu upp och du kan nu gå in.
Har du slagit fel kod för många gånger måste vi synkronisera om ditt kort. Kom in till oss på bemannade tider för hjälp med detta.
Ska du på pass så måste du även logga in dig vid bokningsdatorn så att du får ut din biljett.
Tränar du på obemannade tider så kan det ske kort kontroller. Se till att du alltid har ditt kort samt legitimation nära dig. Mer information om det finner du på vår hemsida.
Om ditt kort lyser rött så får du inte gå in med någon annan, ni båda riskerar att bli av med medlemskapet samt att båda bli debiterade för kontrollavgiften. Kontrollera därför varför kortet inte fungerar under våra bemannade tider.

 • Kan man få hjälp med att ställa in maskinerna?
  Det ingår gymintro i ditt medlemskap, ett gymintro är ett pass där du får ett helkroppsprogram och en enklare genomgång på maskinerna. Det görs i liten grupp och leds av en instruktör.
  Detta bokar du dig via hemsidan eller appen.
 • Jag vill ha hjälp med att nå mitt träningsmål
  Ta kontakt med receptionen så bokar vi in en kostnadsfri konsultation med en personlig tränare. Då sätter du dig ner med en personlig tränare och går igenom vad du har för mål och utgår därifrån.
 • Jag vill ha ett kvitto på min träning för att lämna till arbetsgivaren
  Om du betalar ditt träningskort via autogiro kan du få ett kvitto på de betalningar som har gjorts. Köper du ett kontantkort får du ett kvitto direkt. Säg till i receptionen så hjälper vi dig med det.
 • Får mitt barn följa med när jag tränar?
  Här finns det Kids club där barnen får vara under tiden som du tränar.
  Vissa dagar är denna bemannad med barnpassare. Tider för detta finner du på dörren vid Kids Club eller på hemsidan. När Kids Club är obemannad så kan barnen vara där ändå om de klarar sig själva och inte går ut i gymmet, åldersgräns 4år. Om receptionen bemannad så hjälper vi er gärna att sätta igång en film. Vid bemannade tider så är det en åldersgräns på 2år.
  Ordningsregler som gäller finner du på Kids Club dörr. Det är absolut förbjudet att barnen vistas i gym eller i gruppträningssalarna tillsammans med dig som förälder då du tränar. Detta pga säkerhetsrisk.
 • Trivselregler
  -Mattor, hantlar, stänger, viktplattor och handtag skall så klart för allas trevnad läggas/hängas tillbaka på avsedd plats efter användandet.
  -
  Samtliga vikter skall hanteras varsamt för att undvika skadegörelse.
  - Torka av din maskin eller bänk efter användande. Spraya på papperet och sedan torka av, spraya aldrig direkt på dynorna.
  - Meddela receptionen om du ser att något är trasigt eller inte fungerar som det ska så fixar vi det..
  - Vi hjälper varandra med att hålla ordning och reda.
  - STC har nolltolerans vad gäller brukande av dopingklassade preparat. Det sker därför regelbundna dopingtester på anläggningen. Vid användande av dopingpreparat stängs träningskund av med omedelbar verkan.
 • Kundkonto
  Du som har medlemskap hos oss och betalar via autogiro har ett kundkonto hos oss på 500kr i kredit. Detta innebär att du kan sätta upp saker på ditt kort så dras det i samband med månadsbetalningen. Har du inte satt upp något på kundkontot så kommer det inte att dras något extra. 
 • Frågor och funderingar?
  Kontakta oss om det är något du funderar på, antingen direkt på plats eller på This is a mailto link eller 0510-616 00.
  Mer information finner du även på hemsidan. 

     Lycka till med träningen!

      Med Vänlig Hälsning

Personalen på STC

 

Skribent: Erik Arkelid

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: This is a mailto link