Hoppa till sidans innehåll

Rutiner i Caféet


Nyckelrutiner

Nyckeln får vandra genom lagen/föräldrarna som skall stå i caféet. Titta på kioskkalendern på era lagsidor vem som kommer efter er. Gör upp med den hur ni skall överlämna nyckeln. OBS! Viktigt att det finns telefonnummer på era listor! Det är bra om ledarna sätter upp veckoschemat i caféet, för att kunna se vem som står på tur.

I nyckelringen finns en svart plastbricka som ni öppnar dörren med in från trapphuset till Villas lokaler på 3:e våningen. Håll upp brickan framför koddosan på väggen så går låset upp. Nyckeln använder ni för att kunna låsa upp/låsa cafédörren och dörren till städskrubben. På vardagar finns personalen förmodligen kvar när ni kommer.

Dörren ut till trapphuset står öppen med hjälp av en kil. Går dörren igen kommer inga besökare in. Ni får kontrollera ibland att dörren inte har åkt igen.

När ni går på kvällen är det bara att slå igen dörren och kontrollera att den är låst. Lägg kilen innanför dörren.

Trottoarpratarna/Caféskyltarna

En trottoarpratare står inne i trapphuset under trappan på första våning då vi inte har öppet. Ställ ut den en bit utanför ytterdörren så att den syns bra. När ni går på kvällen, ta in den under trappan igen, den andra trottoarprataren står under spiraltrappan i arenan, den ställs ut en bit på ståplats och fälls ihop och ställs tillbaka under spiraltrappan när caféet stängs. 

Uppdaterad: 17 OKT 2017 21:57 Skribent: Rasmus Magnusson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Villa-Lidköping BK - Bandy
Sparbanken Lidköping Arena, Mellbygatan 54
53151 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0510-771209, 0510-771210
E-post: This is a mailto link