Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


För att bli medlem i VKS betalar man in 200 kr för enskild person eller 400 kr för familj till bankgiro nr 5609-6290, Villvattnets körsällskap.

Var vänlig märk betalningen med ditt namn och att det avser medlemsskap i VKS. Därefter skickar du ett mail till This is a mailto link med uppgifter om namn, adress, telefonnummer, födelsedatum (ÅÅMMDD) och e-post. Obs! Även på ingående familjemedlemmar.

Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna hålla vårt medlemsregister uppdaterat,

Föreningens ordförande Erica Lundström nås på mail This is a mailto link eller tel. 073-8111990 vid ev frågor.

 

Viktig information inför 1 januari 2015!

Från och med den 1 januari 2015 kommer alla medlemmar i föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet att omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap.

Försäkringsskyddet innebär att alla medlemmar i föreningen omfattas av en olycksfallsförsäkring från och med 1 januari 2015. Försäkringens Invaliditetsbelopp utbetalas vid olycksfall som leder till bestående besvär. Om skadan är allvarlig kan även ekonomisk invaliditet utbetalas.

Försäkringen är gällande vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra föreningar samt har ett utökat skydd för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av Svenska Ridsportförbundet. Föreningens medlemmar är försäkrade även under enskild ridning och träning med häst. Försäkringsskyddet gäller även vid resa till och från aktiviteten. 

Utöver invaliditet gäller försäkringen för kostnader som uppstår i samband med läkarbesök och behandling av tandläkare som kan härledas till olycksfallet. Försäkringen täcker kostnader kopplade till skadan fem år efter skadetillfället. 
Om olycksfallet kräver läkarvård eller tandläkarvård gäller försäkringen för trasiga kläder, glasögon och skyddsutrustning. 

 

Mer om denna försäkring kan ni läsa här:

http://www3.ridsport.se/Svensk-Ridsport/Forsakring/GemensamOlycksfallsforsakring/

Uppdaterad: 13 MAR 2017 20:30 Skribent: Kicki Landström
Epost: This is a mailto link

             Våra sponsorer

 

bbt

 

umeslap

 

terv

 

image002

 

norrm

 

Burtrasksaluhall

 

wbt

 

logoSelar.se

Postadress:
Villvattnets KS - Ridsport
Gunilla Björn, Granskär 105
91593 Robertsfors

Kontakt:
Tel: 091462002
E-post: This is a mailto link

Se all info