Hoppa till sidans innehåll

Träning och tävling


 

 

 

Bild

2017 års upplaga av lägret går av stapeln 27-28 Maj. Mer info kommer.

 

Villvattnets körsällskap anordnar körläger med  

Ewa Kolmodin Weijmar och Rolf Hedquist  

den 12  14 juni 2015 

 

 

Ewa Kolmodin Weijmar är kusk sedan 30 år tillbakaoch hon har tävlat tremomentskörning på nationell och elitnivå sedan 1994. Hon har deltagit i 15 SM och tagit medalj på 14 av dem, där flera SM-vinster ingår. Eva kör mestadels par, men har även god erfarenhet av enbetskörning. Eva har grundutbildning i ridning och körning, RIK-0 & Kör-0, och är även utbildad lärare. Eva tränar körekipage, både enbet och par, av alla raser och i körningens samtliga moment samt tömkörning

 

Rolf Hedquist har tävlat i ridning och körning sedan 1965. Han har deltagit i fyra SM med bästa placering guld i dressyr och brons totalt, samt varit distriktsmästare och Norrlandsmästare i körning. Rolf kör enbet, tandem, par, randem samt fyrspann och har tävlat i enbet, par, tandem och fyrspann. Rolf är grundutbildad vid Armens rid- och körskola Strömsholm och är akademisk svensk mästare i hoppning. 

 

 Vi håller till på Storåkerns hästarena och där finns möjlighet till träning av körningens samtliga moment – dressyr, precision och hinderkörning. 

 

Du kör alt. tömkör 30 minuter/pass, och väljer naturligtvis själv hur många pass du vill köra. 

 

Såväl nybörjare som etablerade tävlingsekipage är välkomna! Dock inga inkörningar. 

 

Kostnaden är 350 kr/pass för VKS ekipage och 450 kr/pass för ekipage som tävlar för andra klubbar. Till detta tillkommer ett anläggningskort (200 kr för VKS ekipage, 500 kr för ekipage tävlande för andra klubbar). Kusk som tävlar för VKS är befriade från kostnad för anläggningskort.  Anläggningskortet är giltigt en säsong (ett kalenderår) och ger fri tillgång till träning på Storåkerns hästarena, samt fri uppstallning i tältstallet i samband med träning 

 

Ekipage tävlande för VKS (gäller även dig som är medlem i VKS och ännu inte börjat tävla, men har för avsikt att tävla för VKS) har företräde till lägret. 

 

Boende finns i form av privata stugor (200 kr/pers/dygn) eller sovsal i byns skola (50 kr/pers/dygn). Även uppställningsplats för buss och husvagn finns. 

 

Anmälan görs till: This is a mailto link 

Ange namn och telefonnummer, hästens namn, hästens utbildningsnivå, hur många pass du vill köra samt om du önskar boende. 

 

Betalning görs till: 

VKS, bankgiro nr 5609-6290 

 

Sista anmälningsdag är 14 maj 2015. Anmälan är bindande och betalning ska ha inkommit senast 19 maj 2014. 

 

 

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 13 MAR 2017 20:27 Skribent: Kicki Landström

             Våra sponsorer

 

bbt

 

umeslap

 

terv

 

image002

 

norrm

 

Burtrasksaluhall

 

wbt

 

logoSelar.se

Postadress:
Villvattnets KS - Ridsport
Ylva Hedquist Hedlund, Villvattnets 112
93795 Burträsk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info