Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Folkrace Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Folkrace Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 juli 2012 19:59 av Gunnarsson

Beror ju på hur hårt man ska tolka reglerna

Citat från reglerna:
"Det är inte tillåtet att köra på annan bil bakifrån eller från sidan, eller på annat ojust sätt bereda sig plats på banan."
"Förare som kör av banan får vid återinträde, ej hindra annan förare, skaffa sig placeringsvinst
eller annan fördel."

Läser man det som fan läser bibeln kunde det svartflaggats betydligt mer än det gjorde. Och det är väl domarens jobb att följa reglerna, inte tolka dom? Klaga hos SBF om ni inte för köra sönder varandras bilar tillräckligt idag

15 juli 2012 19:34 av Julia Enander

Svar till "förare"

Så det är bara förare som kör framhjulsdrivet som kör på andra? Folkrace är fan en kontaktsport och vill man inte bli påkörd så ska man inte hålla på med det!!! Sen fick folk svartflagg för allt möjligt, man måste väl få röra en annan bil när man kör om? Kul tävling om den som tar starten vinner varje heat och resten får svartflagg.. Inte okej, förstörde halva upplevelsen!!

15 juli 2012 16:58 av Katja Frosthed

Tack

Tack Mikael Johansson, jättekul att höra att även en i publiken tyckte att jag körde bra :). Synd medrödflaggningen bara och att bilen bytte ägare

15 juli 2012 16:44 av Robert

Anbud

Någon som vet hur många anbud det blev på lördagen, var tvungen att dra och missade det hela.

15 juli 2012 15:18 av Kjell Gustavsson

Camping

Jag skulle vilja få ett svar från tävlingsledningen för semesterracet där de motiverar den stora höjningen av campingavgiften i år. Att höja avgiften med 50:- /natt när det är mindre duschar och samma usla kvalité som vanligt är verkligen inte ok. De duschar som jag testade var antingen trasiga eller utan varmvatten, och då testade jag att duscha på olika tider. Hoppas verkligen att någon i VMS kan svara på detta och inte är lika arroganta som ni har varit hela veckan!

15 juli 2012 14:57 av Patrik Magnusson

Banan

Gunilla det är väl inget fel på sandfållorna jag förstår inte riktigt hur du tänker stora vallar i stället för sandfållor då tar det ju tvärstopp är det bättre?då måste du ju bli fler skador.Sen sitta här och skriva era dumma jävlar utan att våga stå för det tycker jag är fegt skriv hela namnet i stället.Jag tycker att vms har överlag gjort en hyfsad festival med några undantag typ barnobservartörerna var usla enligt min åsikt.Sen undrar jag varför var det mindre antal duschar i år.

15 juli 2012 12:49 av linus

tävling

tyckte det va roligt att vara där och titta men lördan for jag hem pga regn å att det vart så långdragit pga tjuvstarter å bergningar... vädret går ej göra något åt men tjuvstarter gå byta ut till att den som tjuva får lägga sig sist om han vill köra om nåra poäng ... om man lägger i hop all tid tjuvarna tog så blid det timmar på en dag

15 juli 2012 11:03 av Johan Karlsson

Alltid kul med festival!

Jag har varit på semesterracet sedan sent 80-tal och har alltid tyckt om denna fräna tävling. Men nu förstörs det med dessa konstiga domslut. Jag är helt med att man inte ska gena i sandfållan men observatören måste ha känsla och se situationen. Det var flera bilar som inte "valde" att gena utan fick helt enkelt hjälp dit. Och detta var både fwd och rwd.
Sen alla dessa tjuvstarter.... Ändra påföljden till att få stå en billängd bakom alt. poängavdrag. Flera förare satte det i system att tjuva.

15 juli 2012 03:21 av Fredrik Karlsson

Parodi

Detta var nog den sämsta festival som jag kört och tittat på! Skulle gärna vilja höra motiveringen till alla dessa otaliga svartflaggor. Trodde nog att en tävling av dem här storleken skulle ha rutinerade banobservatörer men så var tydligen inte fallet. Så som de dömde så har de tydligen aldrig suttit i en folkracebil själva.

14 juli 2012 23:56 av gunilla

banan

Era dumma jävlar.... Hade ni lyssnat på de jag skrev redan innan hade ni sluppit detta gnäll. Rejäla sandfållor eller sandhögar så man INTE kunde gena. Vilken satans idioti av vms.... Lathet?? Tror inte SBF skulle säga något om några sandhögar.... Parodi på folkrace större delen av veckan. Släppte inte ut min son pga er bana. GÖR NÅGOT ÅT DETTA SNARAST.... Bra att ha Leandersson som observstör när hon har minst 3 partiska förare

Vädret i Vimmerby

Postadress:
Vimmerby MS
Gnagaredalen 102
59891 Vimmerby

Kontakt:
Tel: 049213477
E-post: This is a mailto link

Se all info