Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Folkrace Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Folkrace Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 oktober 2011 10:29 av Leena Tidman Åberg

Vad som skrivs

Jag ber er funktionärer som skrivit nedan att inte göra personangrepp på en gästbok utan istället uppsöka eller kontakta funktionärsansvarig eller oss i tävlingsledningen för att ta tag i problem som dessa.

11 oktober 2011 10:23 av Beatrice Ågren Karlsson

Funktionärer

Detta är fel forum att vi ska kasta skit på varandra.

11 oktober 2011 10:21 av Tävlingsledningen Höstracet

Tack

Tack till alla funktionärer & förare, publik och sponsorer för helgen som gick då vi genomförde årets Sista folkrace .
Väl mött 2012

10 oktober 2011 23:22 av hemlig.

dåligt.

Ni på pos två lyfter enbart på röven när ni springer på rull annars gör ni inte mycket mer än att bara glo på när andra jobba med andra viktiga saker som sanering .lär er skillnad på vatten och olja.de kan ni behöva.man kan inte bara stå från 20-25 m och säga de är vatten för att ignorera problemet.

10 oktober 2011 22:41 av Desirée E-Karlsson

Forts. Svar till postering 2

Vi gjorde något hela tiden iaf till skillnad från er som bara stod o glodde på oss. Ni kunde komma och hjälpa till med saneringen och inte bara sopa i någon minut! Tror ni verkligen att det inte behövs att saneras när båda bärgningsbilarna kommer och hjälper till? Isf är det något fel på er. Tror inte att dom skulle komma och hjälpa till oss för skojs skull!

10 oktober 2011 22:40 av Desirée E-Karlsson

Svar till Postering 2

Jag märker det. Därför ni ALLTID säger att det BARA är vanligt vatten så fort det är olja! Jag skiter fullständigt i vad ni säger angående detta i fortsättningen som ni kanske märker. Märker vi att det är olja så sanerar vi för att inte få skit från förarna och även ledningen. Sen skulle jag inte tro att ni tog kvasten från honom i o me att ni knappt gjorde ett skit. Men skulle de va så att han inte gjorde ngt så va de väl bara några sekunder, sen hade en annan den hela tiden istället.

10 oktober 2011 15:26 av Gerd

Säkerhetstänkande

Man kan undra om några av juniortjejerna gått kursen i folkrace? De är ju farliga både för sej själva o sina medtävlare o funktionärer.

10 oktober 2011 11:37 av Johan

höstrace

Pinsamt vilka små pokaler det var i lördags... Varför fick inte dom i C finalen några?

10 oktober 2011 10:36 av Postering 2

Svar till nedan

Eftersom ni under hela Semesterracet flera år i rad har varit mästare på att sanera ju vanligt vatten med lite glykol i som kan kännas just halt så är det kanske inte så konstigt att man tröttnar på ert eviga sanerande. MEN!!! Givetvis ska vi försöka bättra oss. Alla är vi människor. Nya tag vid nästa tävling God Jul på er!!

10 oktober 2011 10:34 av Postering 2

Svar till nedan

När det kommer olja på banan så ska man givetvis försöka sanera detta!! Eftersom vi hade ENDAST 1st kvast så skickade vi upp 2 killar som hjälpte er!! När dom kommer upp där så står cowboybootsmannen och hänger på den ena kvasten utan att göra ett skit!! Då tar vår kille den ifrån honom och dom sopar hela oljeslingan tills dom känner att detta räcker.!!

Vädret i Vimmerby

Postadress:
Vimmerby MS
Gnagaredalen 102
59891 Vimmerby

Kontakt:
Tel: 049213477
E-post: This is a mailto link

Se all info