Hoppa till sidans innehåll

Kick Off med Vimmerby Sportdansklubb

15 NOV 2021 20:51
Vi letar efter dig som vill bidra till klubben med inspiration och dansglädje så klubben kan växa och hitta fler engagerade medlemmar. Kom på våran kick off på Pumpen i Södra Vi den 28 november kl.13.00!
  • Skapad: 15 NOV 2021 20:51

Styrelsen vill bjuda in dig till Kick Off för VISDK engagerade föreningsmänniskor söndagen den 28 november klockan 13:00 på Pumpen.

Vi letar nu efter dig som är intresserad av att bidra till klubben med inspiration, kompetens och dansglädje för att vi ska kunna fortsätta utveckla klubben till den klubb vi som medlemmar vill ha.

Syftet är att vi tillsammans ska kunna förmedla våra tankar om föreningsarbetet, förväntningar på varandra samt hur våra kommittéer ser ut och används. Vi vill även vid detta tillfälle passa på att gå igenom föreningens värdegrund och handlingsplan så att alla känner till den och är trygga med vad föreningen står för och arbetar med.

Vi träffas på Pumpen söndagen 28/11 kl. 13.00 för en härlig eftermiddag ihop med inspirerande samtal och dialoger. Det blir även tid för fika. Välkomna!

Anmälan senast den 21/11 till This is a mailto link.

Mvh Styrelsen i Vimmerby Sportdansklubb

Skribent: Hannah Svensson

Postadress:
Vimmerby SDK - Danssport
Mathilda Svensson, Örsåsa 115
59873 Gullringen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info