Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Inom idrottsrörelsen behandlas en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilka regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kom personuppgiftslagen att ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

I samband med införandet av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har Riksidrottsförbundet (RF) tagit fram en Uppförandekod för svensk idrott.


 

Begäran om registerutdrag

Den 25 maj började den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla vilket innebär ett starkare skydd för hur dina personuppgifter får och kan lagras.
Därför innehåller din medlemssida i IdrottOnline från detta datum fler möjligheter för dig att hantera dina uppgifter. Du kan förutom att uppdatera kontaktuppgifter och ändra lösenord även:

1.  exportera dina uppgifter (dataportabilitet)
2.  begära registerutdrag inom IdrottOnline
3.  begära radering inom IdrottOnline

När du har loggat in i idrottonline.se så hittar du dina uppgifter på "Min sida" som du öppnar genom att först klicka på ditt namn i övre högra hörnet, och därefter på knappen "Min sida". 

Genom att du loggar in i IdrottOnline och gör detta själv minskar du administrationen väsentligt för föreningen. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen maila This is a mailto link

Har du inte möjlighet att använda dig av IdrottOnline maila This is a mailto link med en begäran om registerutdrag för kopia av de personuppgifter som är under behandling hos oss.

Uppdaterad: 30 AUG 2018 15:12 Skribent: Ingela Elfwendahl
Epost: Adressen Gömd

Belmondo

Bröderna Jansson

Falkenbergs Bygg

Falkenberg Energi

Kontorsleverantören

Kosmonaut Event

Marcus Sweden

Serneke

Skrea Bangolf

Walencia

Vinbergs Mek

Aldrig Ensam

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Falkenerarevägen 42
31136 Falkenberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info