Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Bua

22 SEP 2015 08:45
Vi börjar säsongen på bästa möjliga sätt genom att besegra Bua med 7-2.
  • Skapad: 22 SEP 2015 08:45

Det började hackigt med en del felpass och slarvigt spel. Inte så konstigt när det är första seriematchen där mängder av viljor och massor av energi ska ut.

 
Första perioden är inget skönspel från något av lagen. Målchanserna kommer till på slarv från det andra laget. Strax innan periodpaus så rycker Oscar Hultberg sig fri, trycker upp bollen högt och 1-0 skulle lösa många knutar. Strax efter så spelar Robin fram Patrik som sätter 2-0 otagbart. 

 
Andra perioden höjs tempot en aning och Bua kliver lite högre upp i banan på oss, vilket skapar massor med yta att straffa dom på. I mer eller mindre varje byte skapar vi bra lägen men Buas målvakt tog allt. Bua var inte ofarliga utan skapar en del genom vårt slarv. 
Emil gör ett fint försvarsjobb men det tyckte inte domarna för dagen och tilldelar straff för Bua. Boman fixar detta och mitten perioden slutar mållöst, 0-0. 

 
Inför tredje perioden så kändes det som en helt öppen match, men bara någon minut in så sätter Marcus 3-0. Daniel Haag gör 4-0 och sedan är det Marcus tur igen att näta till 5-0.
Bua reducerar och ger en gnutta hopp till 5-1, där Vinbergskillarna inte lyckas ta bort bollen framför Boman. 6-1 sätter Nicke lätt, snyggt framspelat utav Marcus. 7-1 gör sedan Oscar Eliasson framspelad utan Mattias som tryckte sig igenom hela banan med mästerlig teknik. Bua fick sista ordet i matchen och reducerar på straff till 7-2. 

 
En helt okej match, dock får domarna sluta ta obefintliga utvisningar, standarden på perioderna är helt olika och man vet inte alls längre vad som är tillåtet.

 
- Tränarna
 
Skribent: Ingela Elfwendahl

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Box 5178
31105 Vinberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info