Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Puma

10 NOV 2015 10:26
Första perioden börjar lite avvaktande från båda lagen. Att Puma är ett lag som är blixtsnabba på omställningar visste vi om på förhand.
  • Skapad: 10 NOV 2015 10:26

 

Det skapas några chanser åt vardera håll men två bra målvakter håller tätt. Med bara några minuter kvar av perioden skickar en av Pumas spelare iväg en långsam rökare som letar sig upp i krysset. Mattias som var grym idag tryckte in 1-1 med 20 sekunder kvar av perioden. Perioden slutar 1-1.

 
Inför andra perioden tar Vinberg över mer och mer. Marcus Larsson löpte sig fri och smaskar in ledningsmålet 2-1. Puma som tar efter Chelseas taktik att parkera bussen med passagerare och allt är inte det minsta intresserade utav att gå på offensiven. Puma får några ströchanser men inget som hotar speciellt mycket. Men Puma lyckas kvittera precis innan paus till 2-2. Jämnt resultatmässigt men inte spelmässigt.

 
Inför tredje perioden så ser matchbilden exakt likadan ut. Puma backar hem och Vinberg har mestadels av bollinnehavet.
Det blir till slut en hel del Hawaiispel där det innehåller mycket kamp och småfult spel. I en omställning följer Mattias med upp i anfallet och trycker in ledningsmålet 3-2 med 4 minuter kvar att spela. Sista minuterna trycker Puma på men kommer aldrig riktigt nära. 

 
Skönt att hitta tillbaka till vinnarspåret efter plattmatchen mot Sandö. Detta är min syn på matchen, dom som tycker att det borde blivit 17-17 eller att Puma var bättre... Vilket lag har inte fördel på hemmaplan? Eller vilka lag har inte en bra lina som producerar? 
Som vanligt tar jag allt med en klackspark. 


Patrik Haag, tränare 

 

Skribent: Ingela Elfwendahl

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Box 5178
31105 Vinberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info