Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Sandö

10 NOV 2015 10:14
Första perioden startar Sandö starkast och Vinberg har svårt att komma in i matchen.
  • Uppdaterad: 10 NOV 2015 10:39

Oscar Hultberg, som 35 minuter innan match proppar i sig en tacolåda, är full av energi och ger Vinberg ledningen med både 0-1 och 0-2. Men det är Sandö som håller i taktpinnen och hinner med att både reducera och kvittera till 2-2 innan perioden är slut. 

I andra perioden är Sandö fortfarande det lag som kämpar och vill mest. Man tar också ledningen med 3-2 efter knappa minuten.
Vinberg som saknade några individer kommer inte alls upp i det spelet man kan. Elias Nilsson gör sitt första mål i den blå tröjan när han får på ett galet skott upp i krysset helt otagbart. Sandö tar återigen ledningen, och så fort Vinberg fick lite tryck så kontrade Sandö sönder Vinbergs försvar. Perioden slutar 4-1 till Sandö och sammanlagt 6-3 inför sista perioden. 

 
I den tredje perioden så höjde Vinberg upp pressen en del och skapade några halvbra lägen men Sandö var giftiga i omställningarna. Luften å energin försvann helt när Sandö gör 7-3.


Detta var ingen bra dag för Vinbergskillarna som inte lyckas med någonting. Sandö kör över Vinberg och vinner helt rättvist matchen som slutar 11-4. En riktig plattmatch av Vinberg som har massor att förbättra om man vill utmana i toppen.
Patrik Haag, tränare

Skribent: Ingela Elfwendahl

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Box 5178
31105 Vinberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info