Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Särö

26 OKT 2015 08:33
Särö är ett lag som gick upp från div 3 inför den här säsongen. Särö är ett lurigt lag som kommer att överraska många lag med sitt offensiva spel.
  • Skapad: 26 OKT 2015 08:33

Första perioden, Särö rivstartar matchen och låter inte Vinbergsspelarna få igång något spel. Vinberg blir till en början bra tillbakatryckta innan man jobbar sig in i matchen, och efter 11 minuters spel så öppnar Oscar Hultberg målskyttet i matchen genom att relativt lätt sätta 1-0 i pp, snyggt framspelad utav Julius Bengtsson. Vinberg är inne i en bra period efter målet men lyckas inte överlista Särös målvakt. 

 
I andra perioden startar Särö precis som i första med ett högt tempo och en hög press på Vinbergskillarna. Särö gör nästan omgående 1-1 och bara minuten senare 1-2. En väckarklocka för Vinberg som efter detta spelar mycket bättre. Daniel Haag kvitterar till 2-2 och Julius Bengtsson trycker upp ett frislag i nättaket och Vinberg är tillbaka i ledning med 3-2. Vinberg slarvar lite när man får bra avslutningslägen och Särö är desto mer effektivare och kvitterar till 3-3 när halva matchen är spelad. Robin Nyhemer sätter 4-3 och Vinberg gör även 5-3 innan paus genom Daniel Haag. 

 
Inför tredje perioden så var taktiken att fortsätta spela vårt spel så kommer vi få massor av lägen. Hultberg sätter sitt andra för dagen till 6-3. Vinberg skapar massor av omställningar men målvakten i Särö storspelar. 7-3 gör sedan Victor Arnoldsson med första bollkontakten snyggt framspelad av Niklas Anghem. Särö tar time out med ca 10 min kvar och chansar med man man spel sista delen av matchen. En reducering kommer omgående till 7-4 men det är Vinberg som styr och ställer i matchen. Robin gör 8-4 och Oscar Hultberg fixar ett hattrick med att sätta slutresultatet 9-4. 

 
Vinberg är efter 5 omg fortfarande obesegrade! I nästa omg ställs vi mot en annan nykomling, Sandö borta. 

Patrik Haag, tränare 
Skribent: Ingela Elfwendahl

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Box 5178
31105 Vinberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info