Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Tvååker

05 OKT 2015 14:41
Efter en härlig seger i premiären så begav vi oss i andra omgången till Tvååker.
  • Skapad: 05 OKT 2015 14:41

Tvååker som har ett helt nytt ungt lag ska absolut inte underskattas. Laget spelar med högt tempo och är spelskickliga - dock är fysiken inte den bästa hos de rödklädda. 

 
Första perioden är det inte speciellt högt tempo men båda lagen kommer till en del avslut, dock utan resultat. Vinberg har lite mer boll och stör Tvååker i sina försök till bra uppspel.

 
Inför andra perioden så ökade vi pressen en aning och fick genom det massor av målchanser. Men det är ändå Tvååker som tar ledningen med 1-0 drygt 5 minuter in i perioden på ett frislag där vi inte riktigt är på tårna. Det som räddade Tvååker i perioden var helt klart deras målvakt som var som en vägg i målet.
Vinberg tog över spelet allt mer och Tvååker drar på sig en del utvisningar. Där skapar vi mängder med lägen men målvakten i Tvååker storspelar och till slut så lyckas Rasmus spräcka nollan efter att ha kommit fri med målvakten. 
Vinberg tar över allt mer och Tvååker får mestadels bara slå långbollar. Perioden slutar 1-1. 

 
Inför tredje perioden så är känslan att fortsätter vi bara att köra på så kommer målen också. Robin Nyhemer gör 1-2 och lite senare gör Daniel Haag 1-3 och Vinberg skapar målchanser i varje byte. Tvååker åker sedan på en utvisning när de börjat pressa lite hårdare. Vinberg snackar ihop sig lite och gör sedan 1-4 genom Patrik Haag. 
Tvååker försöker med att få till reducering i slutet genom att ta ut målvakten men man kommer inte närmare och Vinberg vinner matchen med 1-4. 

 
Vi visar upp en grym defensiv och har på 120 min släppt in 3 mål! Bäst i serien än så länge. Vi skapar otroligt många bra lägen men det har inte riktigt lossnat för oss än. En spelare som ska ha beröm från matchen är Mattias Bengtsson. Han fick reda på att han skulle starta 1h innan match och han gör, som han själv beskrev det, livets match.


- Patrik Haag, tränare 
Skribent: Ingela Elfwendahl

 

Nattvandring.nu

 

insta

 

 

 

 

 

Postadress:
Vinbergs IBS - Innebandy
Box 5178
31105 Vinberg

Besöksadress:
Apelsinvägen 9B
31199 Vinberg

Kontakt:
Tel: 0703583825
E-post: This is a mailto link

Se all info