Hoppa till sidans innehåll

Information till föräldrar

04 OKT 2020 20:07
  • Skapad: 04 OKT 2020 20:07

Hej föräldrar till barn och ungdomar i Visby IF Gute!

 

Tack alla ni som kom till Gutavallen för höstavslutning den 23 september. Vilken fin kväll det blev.

 

Vi skickar en kort sammanfattning av den viktigaste informationen inför inomhussäsongen.

  • Från vecka 41 tränar grupperna 7-10 år och 10/11-14 år tillsammans i Sävehallarna. Träningen börjar 18:30 och pågår till 20.00.
  • På grund av Covid-19 gäller särskilda regler. Vi behöver begränsa antalet personer i Sävehallen, därför kommer två föräldrar per grupp och vecka att kunna närvara på träningen. Dessa föräldrar hjälper också tränarna med allt som behöver fixas under en kväll. Vi hade en lista som gick runt på höstavslutningen. Du som inte var med behöver teckna dig för en till två kvällar under hösten. Kontakt tas med tränarna om detta. Föräldrar som inte har ”sin vecka” lämnar barnen på träningen men är inte med i hallen. Det är inte heller ok att stå uppe i korridoren och titta på. Barnen ska tvätta händerna innan de går in i hallen träningen börjar. Vara symtomfri i två dagar innan träning. I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Har vi rätt kontaktuppgifter till dig? Vi vill att alla föräldrar meddelar oss aktuella kontaktuppgifter. Vi behöver uppgift om grupp, namn på barnet, e-post och mobilnummer till er föräldrar. Inte minst viktigt om något händer under träningen när föräldrar inte är med i hallen. Vi vill ha uppgifter så snar som möjligt innan innesäsongen börjar, skicka aktuella uppgifter till This is a mailto link
  • Vi har just nu ett stort intresse för att börja med friidrott. Jättekul, men vi har dessvärre inte möjlighet att låta alla som vill börja, på grund av brist på tränare. Vi har därför kö till de yngre grupperna. Anmälan av intresse att börja med friidrott görs till föreningens e-post This is a mailto link
  • Det är på grund av kö, inte ok att ta med sig kompisar till träningen för att prova på.
  • Såklart är vi också tacksamma om den som slutar meddelar oss detta, så att en plats i gruppen kan gå till någon annan.
  • Är du som förälder eller någon du känner intresserad av att börja som tränare i de yngre grupperna, tveka inte att höra av dig. Tidigare ledarskap eller friidrottskunskap är inte nödvändigt. Du får möjlighet att lära av de andra tränarna och det finns kontinuerligt ledarutbildningar via SISU som föreningen bekostar.

 

Hälsningar styrelsen

Maria, Björn, Annelie, Catarina, Albin, Margarita, Annika
Skribent: Catarina Wallentin
Epost: Adressen Gömd

Blodomloppet

TEAM Sportia

 

      idrottensö banner

             Besöksräknare

         

Postadress:
Visby IF Gute Friidrottsklubb - Friidrott
Box 1030
62121 Visby

Besöksadress:
VIF Gute Friidrott, Kopparsvik Idrottens Hus Färjeleden 5
62121 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info