Hoppa till sidans innehåll

Växjömångkampen 17-18 mars 2018

2018-02-19 00:38
Är ni intresserade av att åka med på Växjömångkampen 17-18 mars? Det här är en tävling som passar bra för både nybörjare i tävlingsammanhang och de som tävlat tidigare.
  • Uppdaterad: 2018-02-19 00:38

Vi i VIF Gute friidrott har bestämt att vi varje år ska försöka samordna att vi åker på två olika tävlingar på fastlandet, en på våren och en på hösten. Därutöver åker man naturligtvis själv på alla tävlingar man önskar.

 

Nu på våren tänker vi åka till Växjömångkampen som går av stapeln 17-18 mars. Tävlingen är för ungdomar i åldrarna 8-14 år och det är en jättetrevlig tävling. Den passar fint för de som tävlat förut men också för de som aldrig deltagit i en friidrottstävling tidigare. Dessutom är det en möjlighet för våra barn och ungdomar att få uppleva en riktigt fin inomhusanläggning för friidrott.

 

Här hittar ni inbjudan och kan där se vilka grenar de olika åldrarna tävlar i, ungdomarna tävlar i samtliga grenar i sin åldersklass: https://ifkvaxjo.myclub.se/menu/pages/4895

 

Sista anmälningsdag är 8 mars och ni ansvarar själva för att anmäla ert barn/ungdom. Detta görs på www.friidrottsanmalan.se

Ni anmäler att de tävlar för klubben Visby IF Gute och därmed kommer föreningen få fakturan för deltagaravgiften, vi betalar för våra tävlande från föreningen. OBS! Föreningen betalar endast för föranmälan innan 8 mars men inte om efteranmälan görs på plats i Växjö.

 

OBS! Det är viktigt att det finns en ansvarig vuxen med ert barn. Antingen om en förälder åker med eller om ni kommer överens med en kompis föräldrar som tar hand om ert barn. På friidrottstävlingar tävlas det i så många grenar parallellt så det är inte möjligt för tränarna att hålla koll på alla barnen som ska tävla.

 

Vi har tittat på boende i Växjö och föreslår Scandic Växjö som ligger på bekvämt gångavstånd från arenan. Vi kommer också att ordna en gemensam middag för alla tävlande med anhöriga på lördag kvällen på hotellet. Kostnaden för en middagsbuffé är 129 kr för vuxen (13 år och uppåt) och 99 kr för barn (upp till 12 år). För alternativt boende, kontakta gärna Växjö Turistcenter som ni hittar via https://vaxjoco.se/bo/

 

VIF Gute friidrott betalar båtbiljetten för de tävlande och vi betalar även för ett antal bilar så att vi kan samåka till Växjö. Medföljande bär sina egna kostnader för båtbiljett men vi bokar även era för att ni ska få den förmånliga idrottsrabatten. Därefter får ni en faktura på båtkostnaden från föreningen. Meddela Maria Larsson Östergren om vilka ni är som ska åka så hjälper hon till med båtbiljetterna, This is a mailto link

 

Skicka så snart som möjligt ett mail till This is a mailto link om ni är intresserade av att åka med till Växjö så vi får en uppfattning om hur många vi kan bli. Skriv då också om ni är intresserade av att äta en gemensam middag på Scandic Växjö på lördag kväll så vi kan förboka middagsbuffé. OBS, bindande anmälan.  

 

Hoppas att flera av barnen och ungdomarna är sugna på att följa med! Det är kul att åka iväg tillsammans.

 

Varma hälsningar

 

Styrelsen i VIF Gute friidrott

genom Catarina Wallentin

Skribent: Catarina Wallentin
Epost: Adressen Gömd

Blodomloppet

TEAM Sportia

Röda Korset

Nybergs logotyp

Bjškmans byggvaruhus

 

Koneo_logo_transparant

 

lf_ab

StrandHotelBestWestern

PA-Kompaniet

 

      idrottensö banner

             Besöksräknare

          räknare 

Postadress:
Visby IF Gute Friidrottsklubb - Friidrott
VIF Gute Friidrott, Box 1030
62121 Visby

Besöksadress:
VIF Gute Friidrott, Kopparsvik Idrottens Hus Färjeleden 5
62121 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info