Hoppa till sidans innehåll

MedlemsavgifterMedlemsavgifterna för 2020 är:

  • Aktiv medlem       500 kr
  • Familjeavgift         900 kr (Alla i en familj på samma adress)  

I medlemsavgiften ingår bl.a. anmälningsavgifter till alla arenatävlingar på Gotland (som regel 40-60 kronor per gren), gratis ledning på träningspassen av utbildade ledare i det yngre grupperna, försäkring samt en snygg Friidrotts T-shirt till de minsta träningsgrupperna.

För dig som är aktiv är det viktigt att du har betalat medlemsavgiften för att kunna representera klubben och Gotland i tävlingar under året.

För aktiva i Jormas träningsgrupp uttas en terminsavgift, avgiften faktureras halvårsvis. För mer information se föreningens Regelverk.

Klubben arrangerar några gemensamma resor till tävlingar under året, hör med din tränare. Övriga fastlandstävlingar planeras i samråd med ansvarig tränare, se Regelverk här på vår hemsida eller fråga din tränare.

Som medlem och förälder ska man vara med som funktionär på klubbens arrangemang, tex Blodomloppet i slutet av augusti varje år och de arenatävlingar klubben ansvarar för eller är med arrangör på.

Medlemsavgiften inbetalas på bankgiro 5677-1892 Snarast möjligt.

Vid inbetalningen anger ni  "medlemsavgift" och namn på de som det avser. Därefter skickar ni e-post till oss med namn och fullständigt personnummer för samtliga personer medlemskapet avser. Vi vill också att ni anger föräldrarnas namn och telefonnummer då det är viktigt för tränarna att kunna kontakta föräldrarna under träningen.

 

Stöd gärna klubben genom att lösa familjemedlemskap. 

 

Samtycke (enligt personuppgiftslagen PuL)

Genom att betala din medlemsavgift lämnar du också ditt samtycke till att vi antecknar dina personuppgifter i vårt register samt att uppgifterna används och ev. publiceras inom ramen för föreningens verksamhet. Meddela kansliet ev. begränsningar.

 

 Vid frågor kontakta:

·       This is a mailto link

 

Mera information om föreningen, verksamheten, träningar, tävlingar, resultat m.m. hittar du här på vår hemsida www.vifgute.se   här är vår verksamhetsidé
Bli vän med oss på Facebook! sök på vifgutefriidrottsklubb

Uppdaterad: 05 JAN 2018 15:07 Skribent: Åsa Larsson

Blodomloppet

TEAM Sportia

 

      idrottensö banner

             Besöksräknare

         

Postadress:
Visby IF Gute Friidrottsklubb - Friidrott
Box 1030
62121 Visby

Besöksadress:
VIF Gute Friidrott, Kopparsvik Idrottens Hus Färjeleden 5
62121 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: gutefriidrott@gmail....

Se all info