Hoppa till sidans innehåll

Jag vill hjälpa till!


 

 

Vad kul att du klickade dig vidare till denna länk, det betyder att du av naturen är en vänlig människa som tycker att det är roligt att hjälpa till!

 

Alla kan hjälpa till! Lite, mycket, ibland, en gång, heeela tiden. För att vi ska kunna ha en levande förening gäller det att vi alla strävar mot samma mål och har kul medan vi gör det, nedan kommer lite förslag på hur just DU kan hjälpa till!

 

 

Bli Medlem, Det absolut enklaste du kan göra är att bli medlem i föreningen. På det sättet ger du oss ekonomiskt stöd och det är mycket värt! Hur du går till väga finner du under fliken "bli medlem"

 

 

Vissefjärda mot miljonen, en person som vill vara anonym har nyligen startat projektet "Vissefjärda mot miljonen". Detta går ut på att sätta in pengar till föreningen lite när man själv känner för det. Detta är en dröm vi hoppas går i uppfyllelse! Hjälp vår anonyme donator att nå sitt mål! Sätt in pengar på Bankgiro: 5996-7653.

 

Bli ledare, Alla ungdomar behöver en förebild och ledare! Kanske är just DU personen att se upp till? Vi har ungdomsverksamhet inom gymnastik, bordtennis och fotboll. Är du intresserad? Hör av dig till kontaktpersonerna som du finner under fliken "sektioner" eller släng iväg ett mail till This is a mailto link

 

Gå med i en sektion, Som du ser har vi många sektioner och därmed något som borde passa alla! Förutom de du kan se här till vänster så har vi även

Sponsorgruppen, valberedningen, idrottsplatsansvariga, frallekörning, ICA-grupp och hemsideansvariga. Kontakta sektionen du är intresserad av! Alla kan göra något!

 

Hjälp till på arbetsdagar. Vill du hjälpa till lite så är du hjärtligt välkommen till en av våra arbetsdagar där vi gör iordning inför kommande säsong eller städar upp efter avslutad. Du kan hjälpa till med att putsa fönster, plantera blommor, räfsa, rensa garderober mm mm. Vi har massor med småplock att göra! :) Nästa arbetsdag är den 13 April 2013 klockan 09.00. Välkommen!

 

Sätt upp dig på en lista, Det är inte alls så farligt som det låter. Vi lovar dig att du kommer inte bli tvingad till något du inte vill göra men om du har lust så kan du tex stå i kiosken under en herr- eller damlagsmatch, vara speaker under desamma, eller varför inte finnas med på städschemat för klubbhuset? Dammsuga och hålla snyggt en vecka, lätt som en plätt! Kontakta fest & arrangemang för mer info!

 

 

Gör din röst hörd, Är det något du vill ändra på eller är du bara nyfiken om vad som är på gång? Första onsdagen i varje månad 18:30 har vi styrelsemöte och dit är alla medlemmar välkomna för att lyssna och säga sin mening. Din åsikt är väldigt viktig för oss för att kunna utvecklas!

 

Varför ska jag hjälpa till?

Man brukar säga att det inte finns några dumma frågor men den frågan känns väldigt hård och kantig. Vi i Vissefjärda GIF jobbar ideellt med att engagera så många som möjligt i vårt samhälle, vi vill att alla ska kunna känna gemenskap inom vår förening och om du vill hjälpa till på vilket sätt du än känner passar dig så finns vi självklart här för dig! Vi är inte ute efter att tvinga dig göra en massa saker du inte vill, vi vill att du med glädje ska känna att du är en del av det hela! Se detta som ett tilfälle att umgås! Ett tillfälle att träffa nya männsikor och skaffa vänner för livet. Vi vill att föreningen ska växa och få fler medlemmar, vi vill engagera och uppmuntra. Vi vill att alla ska känna gemenskap.

Välkommen till oss!

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:10 Skribent: Mikaela Lundmark

 

 

Postadress:
Vissefjärda GIF
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Besöksadress:
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info