Hoppa till sidans innehåll

Ingelstads IK - VGIF

12 AUG 2018 12:16
2-0(1-0)
  • Uppdaterad: 12 AUG 2018 12:18

VGIF åkte till Ingelvi för att i fjortonde omgången möta topplaget Ingelstad. Och man använde sin sjätte målvakt på dessa matcher då det i fredags var dags för Fredrik att ställa sig i mål. Första halvlek är tämligen jämn där Ingelstad främst skapar via två bra frisparkslägen. Det ena slarvar man bort och det andra kan Fredrik rädda.

VGIF skapar inte heller mycket, närmast är Linus som i fritt läge inte lyckas få ordning på bollen på en mycket ojämn plan. Detta gjorde att det konstruktiva spelet blev lidande för bägge lagen. I slutskedet av halvleken lyckas dock Ingelstad spela sig igenom till ett friläge. Fredrik kommer ut och fäller anfallaren med straff och mål som följd.

Direkt i andra halvlek är Ingelstad mycket nära ytterligare ett mål men felträffen som lurar alla tar i innerstolpen. Fredrik får strax därefter briljera med en fin räddning längs marken. VGIF tar över allt mer men ingelstad är starka defensivt. I minut 68 lyckas de sen få in sitt andra mål, ett mål som retligt seglar in efter en touch på en försvarare.

VGIF ökar sen farten ordentligt och hjälps av en rejält klantig utvisning på en hemmaspelare som slår bort bollen långt efter signal. Sista kvarten är det bara Vissefjärda, hörnor skapas i parti och minut, det dyker upp lite halvlägen här och där men avsluten är för det mesta uddlösa. Ingelstad reder ut stormen och gör som topplagen brukar göra, vinner utan att imponera.

Matchinfo Smålandsfotbollen

Skribent: Oscar Bergqvist
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Vissefjärda GIF
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Besöksadress:
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info