Hoppa till sidans innehåll

VGIF - Vederslöv/Dänningelanda IF

19 AUG 2018 11:25
4-6(1-4)
  • Skapad: 19 AUG 2018 11:25

VGIF inledde fredagens match i ett rasande tempo och skapade 4 högkvalitativa målchanser på 8 minuter. Tyvärr blev det ingen utdelning och istället gjorde Vederslöv 3 mål på 5 minuter där VGIF's försvarsspel inte direkt var på topp.

Rasmus reducerade omgående till 1-3 på pass av Samuel innan Vederslöv satte 1-4, efter bara 21 spelade minuter. Trots ett helt hopplöst läge fortsatte VGIF skapa chanser halvleken ut och att det stod 1-4 i paus var långt ifrån rättvist.

Andra halvlek var bara en minut gammal när Max frispelade Samuel som enkelt rundade målvakten och satte 2-4. Lite hopp för VGIF som nu flyttade fram rejält med folk i varje anfall. Tyvärr straffade det sig då Vederslöv kontrade mot ett utspritt VGIF och helt plötsligt stod det 4 spelare fria framför en övergiven Marco i målet som stod utan chans och 2-5 var ett faktum. 2-6 kom på straff 10 minuter senare.

Trots ett hopplöst läge forcerade VGIF in två mål sista fem genom Samuel och ett självmål(som Bujar blev tilldelad) som slutställde resultatet till 4-6.

Målskyttar: Samuel Häggbring*2, Rasmus Slättman, Bujar Bekteshi(självmål)
Assist: Samuel Häggbring, Max Welander, Joel Brodd

Matchinfo Smålandsfotbollen

Skribent: Niklas Lundmark
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Vissefjärda GIF
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Besöksadress:
Idrottsvägen 3
36154 Vissefjärda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info