Hoppa till sidans innehåll

Förlust för JV FF i seriepremiären

12 AUG 2020 20:08
  • Skapad: 12 AUG 2020 20:08

Det blev ingen solskenshistoria för Järlåsa Vittinge FF i premiären hemma på Järvallen i Järlåsa.Det blev en klar förlust med 0-4 efter underläge i halvtid med 0-1. Bortalaget Enköpings SK:s andralag tog tag i taktpinnen direkt från start i premiären av division 7 västra Uppland.

ESK, med förre Sala FF-spelaren Marcus Lindholm i laget, hade mest boll i första halvleken och gjorde 0-1 efter knappa kvarten. Ett mål som definitivt skulle ha dömts bort inte bara för en händelse i samma situation, utan två. Det började med att domaren stod i vägen för ett skott från bortalaget utan att domaren blåste av. Sedan så stämplar en ESK-spelare Niclas Sz JV:s målvakt och domaren låter spelet fortgå och det blir då nästan öppet mål.

Det blev inga fler mål i den första halvleken, även om JV FF kom tillbaka lite mer efter vattenpausen utan att egentligen skapa några riktiga farligheter. Laget drabbades även av två tidiga skador i början av halvleken. Det var Nicklas H och Shiragha som fick bryta matchen. 

Mål blev det snabbt i den andra halvleken – redan efter fem minuter slog ESK till igen och gjorde 0-2. Återigen släpper domaren en fällning, denna gång körde man över Ali S utan åtgärd från domaren. Detta innebar att ESK snabbt kunde ställa om och skapa ett friläge och göra mål. Det målet avgjorde i stort sett matchen.

Och olyckan fortsatte grina JVFF i ansikten. 0-3 och 0-4 kom med knappa kvarten kvar av matchen, vilket satte definitivt stopp på lagets poängchanser.
0-4 blev också slutresultatet. Bästa chansen till reducering kom på hörna med tio minuter kvar av matchen. Det var JV:s bäste spelare för dagen, Tobias som vann en nickduell på hörna, men en back stod på mållinjen och kunde rädda.

En match som vi aldrig riktigt kom in i, motståndarna var bra och vårt mittfält kom inte upp i normal standard, säger JV:s tränare Lars-Johan Eriksson efter matchen. Inställningen var det inget fel på utan alla kämpade och slet matchen igenom avslutar Lars-Johan som ger beröm till fyrbackslinjen.

Laget:

1. Nicklas Szymanski
2. Ali Shafai
3. Anwari Zaki
4. Nicklas Hällqvist
5. Pelle Johannesson
6. Stefan Blom Hagberg
7. Måns Jansson
8. Tobias Wessman
9. Cornelis Myhr. Avbytare
10. Majid Amini
11. Omari Shiragha
12. Ali Rezaei. Avbytare
13. Isak Rosén. Avbytare
14. Qurban Hussaini. Avbytare
18. Thomas Florin (K)
19. Göran Andersson. Avbytare

Skribent: Thomas Falk
Epost: This is a mailto link

SHE_124x124

Postadress:
Vittinge IK
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: 022461156
E-post: This is a mailto link

Se all info