Hoppa till sidans innehåll

Första segern i år för JV FF

10 SEP 2020 22:20
  • Skapad: 10 SEP 2020 22:20

Järlåsa Vittinge FF tog äntligen tre poäng när serietvåan Enköping United FK besökte Järvallen i en match som slutade 3-1 (1-0). Vi kämpade stenhårt i dag samtidigt som all otur vi haft tidigare plötsligt inte var med oss i dag, säger JV:s tränare Lars-Johan Eriksson.

Det var Shiraga som gav JV FF ledningen efter knappa 20 minuter i den första halvleken. Shiragha tog till vara på en bakåtpassning som motståndarnas målvakt totalmissade vilket gav öppet mål för Shiragha.
Enköping United FK radade sedan upp flertalet kvalificerade målchanser, men JV:s målvakt Anmar, som gjorde comeback, var omutlig i målet.

Den andra halvleken började med att gästerna direkt kvitterade till 1-1 efter dålig markering framför JV:s mål. Majid kunde sedan åter ge JV ledningen efter att säkert ha skjutit 2-1 på en straff. Straffen ordnade pigge Shiragha när han i kamp med en försvare blev knuffad i ryggen. Tio minuter senare var det dags igen när Majid slog en frispark som Ali Shafai fick en tå på och gjorde 3-1. Det var samma spelare som fällde Shiragha båda gångerna. 

Enköping United fick en chans att reducera på straff i minut 80, men slog den i stolpen. Det var Anmar som fällde en forward och orsakade straffen som var billig. I stället tog alltså JVFF sin första seger för i år och klättrade dessutom förbi IF VP Uppsalas andralag i tabellen.

Skönt! Nu är vi tillbaka till det goda spelet vi presterade i träningsmatcherna i våras, utbrister en glad Lars-Johan. Hela laget får överbetyg för den gedigna kämpainsatsen och det är svåra att lyfta fram någon enskild spelare framför de andra fortsätter Lars-Johan. Det är klart att utan Anmars storspel i målet hade det blivit svårt att vinna avslutar en nöjd Lars-Johan.

Laget:

1. Anmar Al-Khalidi
2. Ali Shafai
3. Anwari Zaki
4. Nicklas Hällqvist
5. Pelle Johannesson
6. Stefan Blom Hagberg
7. Emiljano Shiko
8. Tobias Wessman
10. Majid Amini
11. Omari Shiragha
12. Alireza Rezaei
13. Mohammed Taqi Majid Mahdi Al-Araji
14. Qurban Hussaini
15. Isak Rosén
18. Haidar Al-Azawi
19. Göran Andersson

Skribent: Thomas Falk
Epost: This is a mailto link

SHE_124x124

Postadress:
Vittinge IK
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: 022461156
E-post: This is a mailto link

Se all info