Hoppa till sidans innehåll

Många deltagare på JV FF:s avslutning

10 NOV 2019 13:52
  • Skapad: 10 NOV 2019 13:52

Lördagen den 9 november samlades spelare och ledare i JV FF till årets fotbollsavslutning. Ett 25-tal glada JV-medlemmar deltog först i en femkamp i Järlåsa sporthall. Där vann lag Florin överlägset efter att ha vunnit fem av sex (?) grenar. Femkampen leddes av lekledaren Lars-Johan. Efter femkampen blev det middag och prisutdelning i Järlåsa IF:s klubblokal. Kristina hade i vanlig ordning fått till en mycket uppskattad middag med dessert. Prisutdelningen inleddes med en roast mellan lagkapten Florin och facebookskrivaren Wessman. Den duellen anser skribenten slutade oavgjort. Därefter delade lagkapten Florin ut presenter till samtliga ledare. 

Sedan var det förtjänta spelares tur att få priser. Det var sportchefen Thomas och tränaren Göran som delade ut priserna. Följande spelare fick pris:

Årets skyttekung: Shiragha Omari 8 mål

Flest träningar: Pisit Thongdang 66 st (alla)

Flest tegelpannor: Niklas Szymanski, Pelle Johannesson och Taqi Al-Ajari

Årets överraskning : Johan Centerling

Tränarens pris: Stefan Blom Hagberg

Efter den sedvanliga prisutdelningen delades det även ut ett specialpris detta år. Det var Sebastian Ekbom Eriksson som fick priset årets 30-åring. När prisutdelningarna var avklarade så fortsatte festen inpå småtimmarna under ledning av Niklas Hällqvist med bland annat karaoke. Årets festligheter avslutas inte förrän måndagen den 18 november när alla spelare och ledare åker till Stockholm och Friends Arena för att se EM-kvalmatchen mellan Sverige och Färöarna. 

Skribent: Thomas Falk
Epost: This is a mailto link

SHE_124x124

Postadress:
Vittinge IK
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: 022461156
E-post: This is a mailto link

Se all info