Hoppa till sidans innehåll

Ny förlust för tappert JV FF

19 AUG 2020 23:07
  • Skapad: 19 AUG 2020 23:07

Det blev en ny förlust för Järlåsa Vittinge FF när man borta mötte Unik FK:s andralag. Förlustsiffrorna skrevs till 3-1 efter underläge med 1-0 i halvtid.

Det var två lag utan poäng som gjorde upp om poängskörden på Valsätra konstgräs på måndagen. I det strålande solskenet var det Unik FK som tog tag i taktpinnen och skapade två farliga målchanser i början av matchen.

Pendeln svängde sedan och JVFF tog sig allt mer in i matchen.
Då kom det lite oturligt ett ledningsmål för hemmalaget Unik FK – på ett långskott från 40 meters håll. Den första halvleken är inte bra från JV:s sida då man sjunker långt ned i på den egna planhalvan. Hemmalaget får rulla runt och JV:s spelare får mest ägna sig åt att jaga bollen.

I den andra halvleken fortsatte JVFF att skapa en hel del farligheter.
Men precis som i den första halvleken kom då ett mål från hemmalaget, 2-0, efter 60 spelade minuter efter slav i JV:s försvar. JV svarade dock tio minuter senare genom Måns som snygg bredsidade in 2-1 i krysset efter en jättefin framspelning av Majid. En reducering som tyvärr inte varade länge då Unik FK fem minuter senare gjorde 3-1 på ett friläge.

JV fortsatte att skapa en handfull heta målchanser, bland annat ett ribbskott, ett missat öppet mål och ett missat friläge. JV hade UNIK i gungning den sista kvarten, men man får inte missa så mycket, då blir man lätt straffade.
Bollen ville alltså inte in bland nätmaskorna och Unik FK gick segrande ur bataljen med 3-1 Därmed inkaserade JV sin andra raka förlust.

Andra halvleken är jättebra och ett klart fall framåt sedan senast, säger JV:S tränare Lars-Johan Eriksson efter matchen. Hela laget får klart godkänt, inte minst för kämpainsatsen att aldrig ge upp trots underläge fortsätter Lars-Johan. Om någon särskilt ska framhållas så får det bli Majid och  hans andra halvlek, han är viktig för vårt spel, avslutar Lars-Johan..

Laget:
1. Nicklas Szymanski
2. Ali Shafai
3. Anwari Zaki
4. Hilding Falk Pettersson
5. Pelle Johannesson
6. Stefan Blom Hagberg
7. Måns Jansson
8. Tobias Wessman
10. Majid Amini
11. Omari Shiragha
12. Ali Rezaei
13. Mohammed Taqi Majid Mahdi Al-Araji
14. Qurban Hussaini
15. Isak Rosén
18. Thomas Florin (K)
19. Göran Andersson

Skribent: Thomas Falk
Epost: This is a mailto link

SHE_124x124

Postadress:
Vittinge IK
Thomas Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontakt:
Tel: 022461156
E-post: This is a mailto link

Se all info