Hoppa till sidans innehåll

Träning


Lite om utomhusträning 2016


Vid eventuella förfrågningar, maila www.rmga.se

Nedan lite information om våra träningsformer.

Vi delar upp träningen i Juniorträning och Golfkul. Vi kommer att ha rena nybörjargrupper. Dessa nybörjare kommer att slussas in i ordinarie Golfspel/Juniorträningsgrupper i och med att träningen startar efter sommaruppehållet i augusti. Läs mer nedan om de olika träningsformerna.

 

Juniorträning

Riktar sig till ungdomar från ca 8 år. Alla oavsett hcp och medlemskap är välkomna att vara med. Ungdomarna delas upp i grupper om max 10 st och träning bedrivs främst på de olika övningsområdena, driving range, putting green och övningsfältet ovanför parkeringen.

 

 

Golfkul

Riktar sig till barn upp till 5-7 år. Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna att vara med. Golfkul är golf i lekfulla former, vi bygger upp ett antal stationer och delar in barnen i grupper om ca 4 st/stn. Grupperna går sedan runt på stationerna tillsammans med en förälder som följer med gruppen under hela timmen.


Gruppindelning och träningstid

Vi delar in grupperna i första hand efter hur långt du har kommit i din golf samt vilken ambition du har med din träning och i andra hand efter ålder.

Träningstiderna  fastställs efter anmälningstiden gått ut, först då ser vi hur många grupper det blir och kan fördela tider, tränare och ledare på de olika grupperna.

Vi gör vårt yttersta för att hitta lösningar så att alla som vill kan vara med på träningar men vi ber om förståelse för att vi inte kommer att kunna tillgodose allas önskemål om träningstider, vem man vill vara i samma grupp som osv.

Utomhusträningen 2016 pågår vecka 18 - 24 samt vecka 33 - 37. 

 

Vi ser fram emot en rolig golfsäsong tillsammans med er!

Frågor? Hör av dig till www.rmga.se
Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:32 Skribent: Jessica Langels

Juniorsponsorer

Nordiatext

pe

 

SISU1

 

Såg&Borrlogga1

 

 

 

 

 

NIKE GOLF logo

Postadress:
Waxholms GK - Golf
Askrikevägen, Bogesund
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: 0854135145
E-post: This is a mailto link

Se all info