Hoppa till sidans innehåll

Tävling


För de åkare som vill erbjuds möjlighet att tävla i konståkning. 

Waxholms konståkningsklubb värnar för sund träning och ser tävlingsmomentet som en frivillighet. Vi stödjer och uppmuntrar de åkare som vill tävla men det är absolut inget krav. Tonvikten av vår träning bygger på att vi skall ha roligt tillsammans och att individen utvecklas utifrån sin egen nivå och sina personliga mål. 

 

309537_195412850541861_188222215_n

 

Enligt Svenska konståkningsförbundets regler krävs att åkaren har klarat fritest grund för att få tävla. 

Waxholms konståkningsklubb vill peppa de åkare som vill tävla med en extra morot och har därför beslutat att åkaren ska ha klarat fritest 1 och basictest grund för att få tävla för klubben. 

Som tävlingsåkare i klubben ingår tre tävlingar per säsong i avgiften.

Huvudtränaren väljer ut och specifierar dessa tävlingar för att det ska passa med övrig träning under säsongen. 

Önskar tävlingsåkaren tävla mer än dessa tävlingar ska en dialog ske med huvudtränaren som utser ytterligare några tillfällen att tävla under säsongen. Kostnaden för medföljande tränare och anmälningsavgift för dessa extra tävlingstillfällen står åkaren själv för. 

 

WKK anordnar också interna tävlingar med olika teman för att skapa trygga miljöer och kunna erbjuda olika former av tävlande med större bredd och variation. Klubben tror att barn och ungdomar mår bra av att tävla under roliga former där alla har samma möjligheter att lyckas. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:28 Skribent: WKK

Postadress:
Waxholms Konståkningsklubb - Konståkning
Staffan Ljungqvist, Karlsuddsvägen 55
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info