Hoppa till sidans innehåll

Tränarna


2016-04-18 00-35-31

Anna Rettig

Tränare för skridskoskolan, konståkningsskolan, speedgrupper och förberedande tävlingsgrupper. Tränar och tävlar aktivt för Waxholms KK. Anna har tränarutbildning grund. 

Emma Wellmar

Emma är tränare för skridskoskolan och konståkningsskolan och har tidigare tränat och tävlat för klubben. Emma har tränarutbildning grund.

Greta Åstrand

Tränare för skridskoskola, konståkningsskola, speedgrupper och förberedande tävlingsggrupper Tränar och tävlar aktivt för Waxholms KK. Greta har tränarutbildning grund. 

Gunnika Isaksson-Lutteman

Gunnika har varit tränare sedan 1989 och har tidigare jobbat hos Vallentuna KK och IFK Täby KK innan hon började i Waxholms KK. Gunnika tränar främst tävlingsåkarna och ansvarar för koreografi till åkarnas tävlingsprogram. Gunnika har tränarutbildning 4. 

Lina Nilsson

Lina är klubbens huvudtränare och ansvarar för träningsupplägg och planering för våra konståkare. Hon jobbar som tränare för speedgrupper, förberedande tävlingsgrupper och tävlingsgrupper inom konståkning. Lina tränar och tävlar aktivt och har tränarutbildning steg 2.

Malin Wadströmer

Har åkt konståkning sen hon var liten och tränar konståkningsskolan och speedgrupperna i Waxholms KK. Malin har tränarutbildning grund. 

Melissa Bergwerf

Tränare för skridskoskola, konståkningsskola, speedgrupper och förberedande tävlingsggrupper. Tränar och tävlar aktivt för Waxholms KK. Melissa har tränarutbildning steg 1. 

Milly Edwards

Tränare för skridskoskola, konståkningsskola, speedgrupper och förberedande tävlingsggrupper Tränar och tävlar aktivt för Waxholms KK. Milly har tränarutbildning steg 1. 

Rebecka Mutschlechner

Tränare för skridskoskola, konståkningsskola, speedgrupper och förberedande tävlingsggrupper Tränar och tävlar aktivt för Waxholms KK. Rebecka har tränarutbildning steg 1. 

Sandra Nyman

Tränare för förberedande tävlingsgrupper och tävlingsåkare samt hjälper till med koreografi till shower och tävlingsprogram. Sandra har tränat och tävlat för Vallentuna KK och Enebybergs IF men tränar nu aktivt i Waxholms KK. Hon har tidigare jobbat som tränare i Vallentuna KK. Sandra har tränarutbildning steg 1.

Susanne Karlsson

Grundare av Waxholms konståkningsklubb. Har tränat och tävlat sedan barnsben och tränar samtliga grupper i Waxholms KK och ansvarar för konståkningsskolan. Susanne har tränarutbildning steg 2.

WKK:s hjälptränare

Agnes, Felicia, Maja, Vanja, Smilla, Tyra, Alicia och Liv är våra duktiga hj'älptränare som finns som extra stöd på skridskoskolan och konståkniongsskolan.

 


 

Uppdaterad: 13 JUL 2017 22:56 Skribent: WKK

Postadress:
Waxholms Konståkningsklubb - Konståkning
Staffan Ljungqvist, Karlsuddsvägen 55
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info