Hoppa till sidans innehåll

Arbetsgrupper


Waxholms konståkningsklubb har arbetsgrupper där föräldrar ingår och arbetar för klubbens framtid, gemenskap och trivsel. Tillsammans kan vi göra mycket och det blir lite jobb per person. Minst en av föräldrarna till åkare i grupperna Twizzle, Mohawk, Salchow, Toelop, Ögel, Flip, Lutz ska ingå i någon arbetsgrupp. 

Här nedan ser ni vad de olika arbetsgrupperna jobbar med.

Evenemangsgrupp: Gruppen ansvarar för att arrangemang i föreningen, så som uppvisningar, shower, tävlingar etc fungerar. Gruppen sköter ex fikaförsäljning och entréavgifter och agerar som funktionärer vid ex tester och tävlingar i Vaxholm. Stöd för styrelsen i olika arrangemang.

 

Fixargrupp: Gruppen snickrar och lagar och lappar det som behöver göras. Konkreta uppgifter kan vara att exempelvis hänga upp banderoller, bygga hyllor i förrådet, bygga prispall etc.

 

Framtidsgrupp: Gruppen ansvarar för att driva föreningen framåt, skapa och genomdrivna klubbens framtida visioner. Konkreta arbetsuppgifter kan vara att jobba för klubbens egna förråd, fys-lokal, eget omklädningsrum, no-fall-hoppsele i taket, isolering av ishallen.


Skridskoskolegrupp: Gruppen ansvarar för att marknadsföra, rekrytera, informera och administrera barn till skridskoskola och konståkningsskola. Samordnar med ansvarig person från styrelsen. 

 

Sponsor & intäktsgrupp: Gruppen ansvarar för att hitta sponsorer och andra intäkter i form av bidrag, stipendier, försäljning av blommor, lotter, kläder etc. Gruppen ansvarar för att skapa ett nätverk för våra sponsorer och anordna sponsorträffar etc. Gruppen ansvarar för att marknadsföra konståkningen i Vaxholm hos press, politiker, lokala företag. Gruppen ansvarar för att hitta företag som vill skänka priser till tävlingar och lotterier etc.

 

Trivselgrupp: Gruppen ansvarar för att jobba fram en bra värdegrund för föreningen tillsammans med SISU, Friends, åkare, föräldrar, styrelse. Konkreta uppgifter kan handla om att beställa klubbtröjor, ansvara för WKK webbshop, ordna temakvällar med föreläsningar för åkare/föräldrar/styrelse, arrangera teambuildingaktiviteter utanför isen. Gruppens uppgift är att skapa trivsel i klubben där alla får en känsla av att vara med. Gruppen ansvarar också för att ta fram en handlingsplan för barn och ungdomar med bla psykiska problem och funktionsnedsättningar. Gruppen arbetar aktivt mot mobbing, diskriminering, kränkningar etc..
Uppdaterad: 29 OKT 2016 15:56 Skribent: WKK
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Waxholms Konståkningsklubb - Konståkning
Staffan Ljungqvist, Karlsuddsvägen 55
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info