Hoppa till sidans innehåll

Klubbens målsättning & vision


Waxholms konståkningsklubb vill skapa en gemenskap av hälsosamma människor som inspireras till att bli de bästa de kan bli fysiskt, mentalt och känslomässigt. Människor som kommer bli starka fundament i sina familjer, samhällen, företag och världen i allmänhet. De här vill WKK åstadkomma genom att få människor att röra sig mer, äta bättre och spränga sina egna gränser. 

 

Waxholms konståkningsklubb vill ge möjlighet för de som vill lära sig att åka skridskor och träna konståkning.

Klubben vill på alla nivåer bedriva verksamheten så att den utvecklar medlemmarna positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt. Vi strävar därför alltid efter att utforma verksamheten så att den i alla led ständigt utvecklas och förbättras till form och innehåll. 

Vi önskar att deltagande i våra aktiviteter ska ge roliga upplevelser och skapa kontakt och respekt mellan barn, ungdomar och vuxna. Vi vill att klubben ska eftersträva kamratlig anda och en trygg social gemenskap. 

Waxholms konståkningsklubb bedriver breddverksamhet där barn, ungdomar och vuxna erbjuds träning i konståkning och grundläggande skridskoteknik. Klubben eftersträvar att behålla aktiva medlemmar i alla åldrar. 

Waxholms Konståkningsklubbs verksamhet ska genomsyras av glädje och gemenskap. 

Från triangel till rektangel

För de medlemmar som vill tävla i konståkning erbjuder klubben sådana möjligheter. Klubben vill också främja verksamheten för barn, ungdomar och vuxna som inte vill tävla men vill vara med på träning, uppvisning och showträning.

 

Föreningen skall i sin verksamhet aktivt verka för en dopingfri idrott.

Uppdaterad: 14 JAN 2017 22:32 Skribent: WKK

Postadress:
Waxholms Konståkningsklubb - Konståkning
Staffan Ljungqvist, Karlsuddsvägen 55
18593 Vaxholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info