Hoppa till sidans innehåll

Byggaktiviteterna igång igen

2011-04-25 20:53
Idag den 25 april 2011 hölls vårens första arbetsdag för att fortsätta bygga de planerade boxarna i projektet Kils Hästcenter Hannäs.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 06:09

Nu är det vår och nu tar vi nya tag med att göra verklighet av Leader-projektet Kils Hästcenter Hannäs. I höstas genomfördes ett antal arbetsdagar för att komma igång med bygget av de efterlängtade boxarna. Många medlemmar från de tre klubbarna ställde upp, men under vintern har det inte varit mycket aktivitet - snön satte stopp för det mesta.

Men så idag sparkade vi igång. Annandag påsk bjöd på helt perfekt väder. Sol och alldeles lagomt varmt och det får vi hoppas vi får mer av längre fram. Ett femtontal arbetsvilliga samlades för att olja virke, ta emot ny virkesleverans och bygga vidare på boxarna.

 

Nu börjar det likna något när också boxväggarna börjar ta form.

Det kommer att bli många fler arbetsdagar framöver och vi hoppas att alla medlemmar i de olika föreningarna kan komma och dra sitt strå till stacken vid några tillfällen under våren och sommaren. Håll utkik på klubbarnas hemsidor för nästa tillfälle, vi uppdaterar löpande.

 

 

 

Skribent: Britt Lööv

Postadress:
Wermlands Körsällskap - Ridsport
c/o Diana Johansson, Smedstad 402
66591 Kil

Besöksadress:
Hannäsudden
66591 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info