Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan 2017


 

Ungdoms/boule:

Under 2017 skall West Winds IK fortsätta den planerade ungdomsverksamheten. Fortsatt samarbete ska ske med City-Idrott (LISA), och sammankomster ska genomföras på fredagar under West Winds ledning. Ungdomarna är skolungdomar som efter skolgången skall aktiveras på fritiden. Avsikten är att dessa ungdomar som är i ålder 7 till 17 år ska bli intresserade av ”Boulespel”.

 Vuxen/boule:

Inför 2017 har West Winds anmält två lag till distriktseriespelet.

 I Hallsvenskan som startar till hösten är planerat deltagande med 2 lag.

 West Winds strävan under året är att uppnå så högt som möjligt i seriesystemet.

 För att uppnå detta fortsätter ”träningspass” om måndagar och lördagar, (onsdagar 10:an) träningarna ska inledas med ”skott träning” resp. ”lägg träning” varefter avlutas med spel med inriktning på taktikdiskussioner under spelet. Nya medlemmar kommer att få tillfälle att lära sig grunderna och reglerna i boulespel.

Lördagar skall även utnyttjas till boulespel för West Winds ungdomar och allmänheten (prova på), vilket kan generera flera medlemmar även i ”mellanåldrar”. Detta kan i sin tur ge möjligheter att klubben kan i framtiden ha större representation i öppna klasser.

 Tränare/Domare:

För att träningarna ska bli så givande som möjligt ska klubben, om intresse finns, skicka några lämpliga aspiranter till tränarkurs under 2017. Detsamma gäller domare-utbildning, så att egna domare kan användas vid våra tävlingar. Vidare ska samtliga licensierade och så många olicensierade som möjligt gå studiecirkel i REGELTOLKNING.

 Tävlingar:

West Winds ska anordna två egna tävlingar under året.

Tycho Brahe Cup i Öppen/V65 den 25 juni och Landskrona Cup i Öppen/V65 den 2 september. Vidare bör klubben representeras på Boule- SM i Vetlanda, Svenska Cupen och Sydsvenska mästerskapen(DM).

Ungdomarna ska givetvis försvara sin ”Trippel guld” i SM 2017, delta i Kuliga Kulan i Tyringe, samt delta i Bosön lägret under året.

För övrigt är det klubbens önskan att medlemmarna deltar i så många övriga tävlingar som möjligt för att West Winds ska synas i resultatlistorna och vara en aktad klubb i regionen och i övriga Sverige.

 

Styrelsen 

 

 

 

 

Uppdaterad: 16 AUG 2017 12:24

Postadress:
West Winds IK - Boule
Matti Toivonen, Möllegatan 20
26152 Landskrona

Besöksadress:
Kulhallen, Bangårdsgatan 35
26135 Landskrona

Kontakt:
Tel: 041822916
E-post: This is a mailto link

Se all info