Hoppa till sidans innehåll

WRK:s profilkläderspolicy


Wexiö Rugby Klubbs profilkläder är kläder som skall förmedla och kommunicera att bäraren representerar och stödjer vår verksamhet. Profilkläder skapar identitet och bör sträva efter att bygga teamkänsla bland spelare och supporters, som ska leda till ökad motivation och framgång.

Detta dokument skall ses som ett styrdokument i hur man beställer/använder och hanterar våra profilkläder. Detta ska underlätta och svara på de frågorna kring matchställ, overaller eller andra klädesplagg som kan identifieras med Wexiö Rugby Klubb.

Ansvar för upprättande och godkännande av WRK:s profilkläderspolicy är klubbens sittande styrelse.

  • Klubbens färger är Rött, Vitt och Royalblått. Se nedan ”vägledande” färgskiss.
  • Klubbens logotyp är ”Punchgubben” utfallande på en sköld och med text Wexiö Rugby Klubb i typsnitt Arial Black. Se ovan. Basutförande är svartvitt men den kan förekomma i färgkombination – se klubbens färger, samt i silver-, eller guldbrodyrutförande.
  • Klubbens matchställ, overaller och övriga profilklädersplagg skall ha inslag av en, två eller alla tre av klubbens officiella färger. Helfärgade tröjor, shorts, overaller eller stumpor är tillåtna. Olika färgfält, ränder och dylikt är tillåtna.
  • Klubbens logotyp skall alltid finnas på vänster bröst på matchställ och overaller. Texten Wexiö Rugby Klubb kan förekomma i typsnitt Arial Black på valfri plats och storlek i klubbens färger alternativt svart.
  • Alla inköp av en ny typ av matchställ eller enhetligt WRK:s profilklädersplagg skall godkännas av den sittande styrelsen. Kompletterande beställningar av redan godkända klädesplagg kan göras av materialansvariga med hänvisning till inköpspolicy och befogenheter.
  • Reklam/Sponsorer kan förekomma men skall alltid underordnas klubbens profilpolicy.

 

RÖTT VITT ROYALBLÅTT

 

Växjö den 9 januari 2012

 

Peter Stemberg

Ordförande

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
Wexiö RK - Rugby
Box 193
35104 Växjö

Besöksadress:
Box 193
35104 Växjö

Kontakt:
Tel: 0768536335
E-post: analysochbeslut@me.c...

Se all info