Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo


Så här går det till att bli medlem i vår Enduroverksamhet

Läs först igenom hela denna sida, så ni verkligen förstår all information.

Vi förbehåller oss rätten att gallra bland dem som önskar att går med i vår verksamhet. Detta är för att undvika att vi får in medlemar som har för avsikt att direkt bryta mot den tvingande arbetsplikt som råder i vår verksamhetsgren, Enduro. Den bedömningen gör Lagledaren. Är man intresserad av att gå med i vår verksamhet börjar man med att ringa vår Lagledare. Det är hans bedömning som avgör och det brukar i regel aldrig vara några problem. Men vi förbehåller oss rätten att kunna säga nej, om det skulle bli så att ett medlemskap bara blir en belastning i vårt spår, istället för att medlemen blir en resurs då vi ska underhålla vårt spår.
När man fått klartecken från Lagledaren betalar man sitt medlemskap. Det finns utförlig information om det nedan.

Licens

Från och med januari 2016 kräver Svemo att alla som tränar och tävlar på Svemo´s banlicensierade banor, måste ha licens. Om ni bara har för avsikt att träna hos oss och inte tävla någon annan stans, räcker det med en Klubblicens. Med en Klubblicens får ni träna på alla anläggningar i sverige, förutsatt att andra klubbar tar emot gäster. Klubblicensen kostar ca 500 kr och man löser den hos Svemo. Gå in på Svemos hemsida, där finns mer information. Svemo.se. Man skapar själv en profil på Svemo TA och när man hittar sig själv där vet man att medlemskapet har gått igenom.
Det finns några olika varianter att välja på och är man osäker ställer man frågan till Lagledaren när man ringer till honom första gången. Även Licensavdelningen på Svemos kansli i Norrköping är trevliga och hjälpsamma om man har frågor.

Träningsavgift

När licensen är fixad har man en grej kvar att ordna och det är Träningsavgift. Går man med tidigt på säsongen och har ambitionen att åka ganska flitigt under säsongen tjänar man på att lösa ett säsongskort. Det kostar 800 kr och då får man åka så mycket man vill. Detta kort gäller även för Crossbanan.
Är man osäker eller går med sent på säsongen, kanske det är förnuftigare att lösa dagkort tills man vet eller ny säsong börjar.
Nytt för 2017 är att man kan lösa ett Enduroträningskort, med det träningskortet får man åka så mycket man orkar på Endurobanan, men man får inte åka en meter på crossbanan. Detta träningskort kostar 400 kr.
Ett dagkort kostar 100 kr och det gäller hela anläggningen.
Glöm inte att skriva in er i vår jourpärm som träningsvärden har. Detta måste ni göra innan varje träningstillfälle.

Våra öppettider

Tisdag & Torsdag 17 - 20

Lördag 11 - 17

Fortlöpande information angående ändrinar/tillfälliga stägningar finns på klubbens FB.

Dessa tider gäller då anläggningen öppnar på våren tills vi stänger på hösten. Dem tillfällen som vi öppnar på vintern går Lagledaren ut med. Det är han tillsammans med zoncheferna som avgör om spåret är i körbart skick eller om det är för blött. Nästan alltid är det lördagar vi har öppet på under vintern, men långt ifrån alla lördagar. det blir sporadiskt då spåret är körbart och efterfrågan finns. 
På hösten kör vi så länge det går tills det blir för blött och mjuk. På vintern krävs tjäle och snö för att vi ska kunna öppna. Och på våren brukar vi få vänta tills tjälen har gått ur och det har torkat upp en del och marken har satt sig.

Det är viktigt att man även tar del i och förstår den första sidan som heter 
YMK Enduro här på hemsidan. Där finns det lite ordningsregler mm.

Medlemskap

Vuxen 200 kronor

Familj 300 kronor (Gäller personer skrivna på samma adress)

Träningskort dagkort 100 kronor (Löses på plats i Kjettestorp)

Träningskort säsong Enduro 400 kronor (gäller endast endurobanan, ej crossbanan)

Träningskort säsong hela anläggningen 800 kronor.

 

Viktigt!

Vid inbetalning med något av nedan angivna betalningssätt, är det mycket viktigt att ni anger namn och fullständigt personnummer samt vad betalningen avser. Vid familjemedlemskap måste samtliga namn och personnummer anges för dem som medlemskapet avser. När ni betalar med Swish har ni bara plats för 50 tecken. Får ni inte plats skickar ni ett sms eller mail till vår kassör per omgående med kompleterande information. Skriv då i meddelande rutan på Swish att ni kompleterar information via sms eller mail.

Kontaktuppgifter till vår kassör.
Lars Johansson  070 - 527 84 34     This is a mailto link

 

 

Betalnings alternativ

Bankgiro: 479-7429

Swish: 1236094270 

 

 

Swish.

Med det kan ni betala allting inom klubben. Exempelvis om kiosken är öppen i Kjettestorp, eller träningskort eller medlemskap eller klubb-kläder. Fantasin sätter gränserna.

 

Men när ni betalar med Swish till oss är det mycket viktigt att ni i fältet "meddelande" på er Swish-App, fyller i vad betalningen avser. Exempelvis Kiosk, Dagkort Enduro, Dagkort Cross e.t.c.

Om alla är duktiga med detta underlättar det otroligt mycket för vår kassör i klubben.

Uppdaterad: 30 OKT 2018 17:31
Epost: This is a mailto link

Kontakt Endurosektionen

Patrik Karlsson
070 - 328 81 45
This is a mailto link