Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Nu kan du följa årets ridlärare Malin Hansson på ÖRFs instagram under några dagar, ostergotlands_ridsportforbund. Här på hemsidan kan du läsa Malins egen presentation och motiveringen till Årets ridlärare 2020.
 

Hur funkar hästen?

(2021-04-08 19:32)
DUS bjuder in till en digital föreläsning för alla ungdomar med Lina Roth lördagen den 17 april kl. 16.00-17.00. En föreläsning om hästens sinnen, kommunikation och även om samspelet mellan häst och människa.
 
 
Agria bjuder in till digital föreläsning - hållbar ridskolehäst tillsammans med Jens Fredricson och Åsa Lannefors, ridskolechef på Helsingborgs ridskola. Tisdagen den 13 april kl. 10.00
 
Alla föreningar är välkomna till en föreningsträff i zoom tillsammans med oss i Östergötlands Ridsportförbund och konsulenterna i RF-SISU. Vi kommer att prata nuläge, framtid, ekonomiskt stöd, verksamhet mm.
 
Magnus Gissler omvaldes som ordförande i distriktsstyrelsen. Till ny ordförande i utbildningssektionen valdes Britt Bengtsson och som ordförande i tävlingssektionen Hannes Melin. Flera nya ledamöter valdes in i styrelserna.
 
Distriktets ungdomssektion DUS genomförde sitt årsmöte den 21/3. Alla som var med i styrelsen 2020 är kvar och tre nya ledamöter valdes in i styrelsen. Efter årsmötet höll Linda Granquist en uppskattad föreläsning om mental träning för deltagarna.
 
Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare. Kursen är full men vi planerar för en ny utbildning!
 
 
 
Vi ber alla föreningar att anmäla sina ombud till ÖRFs årsmöte senast den 17/3 samt maila/skicka in ombudsfullmakt snarast. Inbjudan, ombudsfullmakt och årsmöteshandlingar finns på hemsidan, följ länken.
 
De tre bästa Östgötskabaserade stona är:
 
De bästa arrangörerna i Östergötland nomineras av våra medlemmar och de nominerade och vinnaren är:
 
Bästa fälttävlansryttare 2020, de nominerade är:
 

Årets dressyrryttare

(2021-02-24 10:00)
Vem är 2020års bästa dressyrryttare i Östergötland?
 


Postadress:
Ydre RK - Ridsport
Ydre Ridklubb, Bulsjö Ridhuset
57062 Ydre

Kontakt:
Tel: 0703837762
E-post: ydreridklubb@gmail.c...

Se all info