Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Information GDPR till medlemmar och målsman:

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något.

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den i ett eget dokument.

Vi vill särskilt förtydliga att vår vanliga kontaktväg med medlemmar och målsmän är via e-post. Från 2018-05-25 skickas alla grupputskick till ridskoleelever och medlemmar som dold kopia. 

Som medlem kan du själv redigera dina kontaktuppgifter i Riksidrottsförbundets medlemsregister i Idrottonline. 

Vi behöver ha korrekt e-postadress till medlemmar och målsmän samt även tfn till målsmän. Informera oss därför snarast om byte av e-postadress och tfn, skicka informationen till This is a mailto link eller lämna den skriftligt till ridläraren. Vi uppdaterar kontaktinformationen till ridelever och målsmän minst en gång per läsår via pappersblankett. 

Vill du ha registerutdrag från oss, ha felaktiga personuppgifter rättade eller utnyttja rätten till radering (gäller under vissa omständigheter) kontakta styrelsen via This is a mailto link

Uppdaterad: 09 MAR 2019 22:17 Skribent: Malin Krig
Epost: Adressen Gömd


Postadress:
Ydre RK - Ridsport
Ydre Ridklubb, Bulsjö Ridhuset
57062 Ydre

Kontakt:
Tel: 0703837762
E-post: This is a mailto link

Se all info