Hoppa till sidans innehåll

Grålles Gåva


Grålles Gåva - Ydre Ridklubbs egen fond för sociala insatser. 
Den lilla ridklubben med det stora hjärtat med säkerhet i fokus vill med Grålles Gåva erbjuda fler barn och ungdomar möjlighet att delta i vår förenings fritidsliv, att uppleva gemenskap och samspel mellan djur och människa och roliga aktiviteter utifrån idrottens värdegrund och barnens spelregler.
Via Grålles Gåva kan vi bjuda in alla intresserade barn och ungdomar till bra aktiviteter återkommande under året. Alla kan delta även om man inte har råd att gå på ridskola på vanligt sätt. Och man får ta del av ett välkomnande föreningsklimat utan krav på medlemskap. Vi hoppas att många, såväl medlemmar som företag och privatpersoner i vårt närområde vill hjälpa till genom att skänka ett bidrag.

Grålles Gåva 2020
Sommaren 2020 startade vi Grålles Gåva genom att samla in gåvor och sponsring till ett gratis sommarläger tre dagar för barn i åldern 6-10 år som bor i vårt närområde. Det blev ett uppskattat läger med många deltagare.

Grålles Gåva 2021
Nu samlar vi goda ideer om aktiviteter att genomföra via Grålles Gåva under 2021. Vill du vara med och bidra med en gåva? Kontakta oss på This is a mailto link


Uppdaterad: 17 MAJ 2020 18:26 Skribent: Malin Krig
E-post: Adressen Gömd


Postadress:
Ydre RK - Ridsport
Ydre Ridklubb, Bulsjö Ridhuset
57062 Ydre

Kontakt:
Tel: 0703837762
E-post: ydreridklubb@gmail.c...

Se all info