Hoppa till sidans innehåll

Grålles Gåva


Grålles Gåva - Ydre Ridklubbs egen fond för sociala insatser. 
Den lilla ridklubben med det stora hjärtat med säkerhet i fokus vill med Grålles Gåva erbjuda fler barn och ungdomar möjlighet att delta i vår förenings fritidsliv, att uppleva gemenskap och samspel mellan djur och människa och roliga aktiviteter utifrån idrottens värdegrund och barnens spelregler.
Via Grålles Gåva kan vi bjuda in alla intresserade barn och ungdomar till bra aktiviteter återkommande under året. Alla kan delta även om man inte har råd att gå på ridskola på vanligt sätt. Och man får ta del av ett välkomnande föreningsklimat utan krav på medlemskap. Vi hoppas att många, såväl medlemmar som företag och privatpersoner i vårt närområde vill hjälpa till genom att skänka ett bidrag.

Grålles Gåva 2020:
Sommaren 2020 kickstartar vi Grålles Gåva med ett speciellt projekt. Tidigare har kommunen via statliga bidrag ebjudit gratis sommarlovsaktiviteter. I år finns inte bidrag till det. Det tycker vi är synd. Så vi gör en egen satsning via Grålles Gåva med mål att samla in gåvor och sponsring till ett gratis sommarläger tre dagar för barn i åldern 6-10 år som bor i vårt närområde. Vill du vara med? En sponsring motsvarar 500 kr, kontakta oss på This is a mailto link om du vill vara med och bidra.


Uppdaterad: 17 MAJ 2020 18:26 Skribent: Malin Krig
Epost: Adressen Gömd


Postadress:
Ydre RK - Ridsport
Ydre Ridklubb, Bulsjö Ridhuset
57062 Ydre

Kontakt:
Tel: 0703837762
E-post: This is a mailto link

Se all info