Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bryggsnack"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bryggsnack


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 november 2012 23:50 av Ludde

Boys&Girls LOPPIS lör 24 nov 2012

Hej alla!
Nu ordnar Bitte loppis i klubbhuset enl. rubrik! Ta med er grejor som ni tror att andra medlemmar kan tänkas ha nytta av på sjön i hemmet etc. Alla är välkomna att med friskt mod och lite grejor att bli av med för att kanske sedan fylla kassen med nya användbara doningar som kommer till pass. Kanske kan det bli en kopp kaffe också med bröd-inte dåligt va!

17 november 2012 22:28 av Ludde

Sena hösttankar II ...

Här fortsätter det som inte fick plats i slutet av mitt förra inlägg:

- och snart är det Jul och då kommer Tomten med nya segel och en ny motor till båten och vi får dessutom lagad mat och slipper Bullens korv med vita bönor på ett tag! - Eller?

17 november 2012 22:10 av Ludde

Sena Hösttankar...

Finns det en vackrare syn än att på havet få se en grann segelbåt med fulla segel satta i en lätt bris? (Ja, ja ingen föraktar en vacker kvinna eller man!)
Finns det något bättre än att vid hamnen träffa
klubbkompisar som är goa, visionsfulla, nöjda, hjälpsamma och med ett glatt leende språka lite om det ena och det andra och kanske koka en kopp kaffe i klubbhuset eller träffas på någon båt en fin sommardag? Detta är någonting att längta till! Snart är det sommar igen! Håll ut och snart är Ju

12 november 2012 16:21 av Ulf G

Folkbåts SM

Hej!
Om man nu skall satsa pengar och medlemmarnas tid på ett för YSS betydelsefullt arrangemang borde man verkligen satsa på en proffsig marknadsföring inför evenemanget. Det duger inte med en intetsägande hemsida som sporadiskt uppdateras.
MH
Ulf G

11 november 2012 19:48 av Benny

SM??

Ja man kan verkligen undra vad folkbåtsseglarna tänker när dom följer länken o upp flashar en information om gubbdagis, inget fel i detta i o för sig,MEN en uppdatering hade väl kanske varit all idè eller???
BAZINGA

11 november 2012 14:29 av Ulf G

Hamels föredrag

Hej igen!
Antar att Hamels föredrag var givande. Själv var min kropp sedan länge inbokad på annat håll.

Är det någon som kan kortfattat sammanfatta hans budskap förutom att Hamel Sails är bäst vilket jag inte betvivlar.

Hm
Ulf G

11 november 2012 14:23 av Ulf G

SM i folkbåt 2013??? B

Hej alla!
Jag "roade" mig att gå inpå folkbat.com läste om SM i folkbåt 2012. Jag klickade på länken till arrangerade klubb och blev minst sagt en aning konfunderad.
Prova själv och ställ dig frågan om en potentiell deltagare blir intresserad av att delta??

Hm
Ulf G

14 oktober 2012 18:40 av Benny

mastskjul

Tack alla ni som fixat till i mastskjulet. Hoppas vi kan behålla den goda ordningen som nu råder.
Ett stort tack till Uffe G som har styrt upp o fixat.
Trist att man inte kunde närvara vid kyss-festen men förhoppningsvis går det fler tåg.
Någon som har hört om Abbekås har fått ett erbjudande om stugan?
glöm nu inte bort onsdag kl 18:30.
Benny

14 oktober 2012 15:49 av Mästerkatten i Seglarstövlar

KYSS Festen

Tack för underbart trevlig kväll med goa seglarvänner. Superb mat, vilken prestation att få fram allt gott som serverades, dessutom med tjusigt dukade bord á la hösttema. Trevliga omtänksamma värdinnor/värdar som tog emot anstormningen av alla glada KYSS deltagare. Ett stort tack till Eric med sin trevliga dragspelsmusik, pricken över I:et. Synd att inte ordförande tog tillfället i akt att visa upp sin sociala sida med att närvara vid denna fantastiska tillställning, men det är hans förlust!

12 oktober 2012 22:32 av "Ludde"

Jättetrevligt!

Ja, alla ni som gillar hav och sjö, verklig gemenskap och trevlig samvaro. Tycker ni inte vi har en informativ hemsida! Bara kolla kalendern, bara kolla aktuelltsidan och sist och inte minst våran Rolls RoJJJJsss sida nämligen "Bryggsnack". Här finns massor av tips och grejor som alla kan ha nytta av och tack till Er alla som delar med sig av kunskap och glädje!
Här e förbanne mej "Föreningen med drag under Galoscherna" så kom inte och säg att något inte ligger i historien/tiden, förlåt...meen.

            

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ystads SS - Segling
c/o Pehr Ola Pehrsson, Kupolgatan 8
27136 Ystad

Kontakt:
Tel: 041114859
E-post: This is a mailto link

Se all info