Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bryggsnack"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bryggsnack


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 augusti 2012 20:36 av Benny

styrelse

Är det inte hög tid att gubbarna på gubbdagiset tar över rodret på YSS-skutan. Dom är iallafall aktiva och är på klubben mer än en gång i månaden. Visst har dom mer tid men va jag har hört så är det jäktigt att vara pensionär! I vilket fall som helst så är det bra att lokalerna utnyttjas av någon annars skulle vi kunna sälja stugan, dra in en slant o hyra in oss i en källarlokal eller något annat billigt alternativ till mötena en gång i månaden. Pengar att spara!!

17 augusti 2012 13:49 av Andreas

När, hur och var???

Att vara med i en klubb där man inte kan få tag i ansvariga för de olika sektionerna är inte roligt. Har ambitionen att segla Ormen imorgon lördag 18/8-12. När börjar kappseglingen och varför finns det inga tider och nummer för saker. Efterlyser uppdatering och förfining av hemsidan.

22 juni 2012 13:25 av Benny

till Lena

Jag får be om ursäkt för det helkassa nyhetsflödet på yss hemsida o även på denna sidan men tydligen tycker ingen någonting i denna föreningen eller så orkar ingen bry sig!!! Den lilla skaran som seglar för seglandets skull brukar träffas på onsdagar kl 17.30-18.00 för en kvälls-segling. ni får gärna komma ner till hamnen för att följa med ut på en tur.
Benny

7 juni 2012 21:40 av Benny

OHOJ !!!!

För ett tag sedan efterlyste jag en uppdatering av hemsidan, men tydligen är ingen i styrelsen intresserad av att vi medlemmar får reda på vad som händer i klubben, om det nu händer ngt.
Vi i fritidssektionen försöker i alla fall med olika evenemang men tydligen är ingen intresserad av det vi har att presentera. Det haglar inte ideer när vi efterlyser det så därför får ni hålla tillgodo med det vi gör. All heder åt "gubbarna" och kappseglingssektionen för det som ni gör.
Benny

29 maj 2012 20:01 av Lena

Hyra båt?

Hej!
Jag har en segelsugen amerikan hos mig i sommar som är väldigt nyfiken på de svenska vågorna. Han saknar sin båt som befinner sig i Panama. Jag undrar om det finns någon som kan tänka sig hyra ut en båt eller kanske ta med oss på en tur någon helg i sommar. Han har mycket god segelvana och har jobbat på olika charterbåtar i karibien samt levt ett cruising liv på sin egen båt. Jag tycker mest det är trevligt att segla. =) Ring 0739438713 eller maila mig om detta låter intressant. / Lena

18 mars 2012 16:07 av Benny

???

Varför händer det inget med yss hemsida?
Den har sett likadan ut nu i x antal månader.
I dagens mediasamhälle så måste en klubbs hemsida ständigt uppdateras med info om vad som händer och sker i föreningen. När vi äntligen har fått en bra sådan så tycker i alla fall jag den bör skötas BÄTTRE, inte ens engång något nytt från den nya styrelsen.. Vad händer???

21 februari 2012 18:18 av Peter

Årsmöte YSS

INFO!
Påminner om årsmötet.
Och om den mycket viktiga informationen om Småbåtshamnens framtida förvaltning.
Styrelsen inser att magen och strupen behöver något uppfriskande efter Årsmötet (Lördagen den 25/2 kl 15.00)

För er som inte har fått något mail!

8 september 2011 20:08 av kalle

jubileum

den 4 okt.2010
efterlyste jag foto brev personkontakter på och med folk som har info från tiden 40 och 80 år tillbaka.
ingen har hört av sig!!!!
snälla, ring mig 0411 66664 alt 0709 666612
eller maila mig
This is a mailto link
hälsningar
kalle

29 augusti 2011 21:58 av Bitte

Kräftskiva

Ska vi ha någon kräftskiva i YSS i år? Någon som kanske redan planerar för detta? Om inte hade det väl varit trevligt om vi fick till en sådan. Fler än jag som är sugna? Hör av er i så fall så ordnar vi en.
Hälsningar
Bitte Nyman

27 juni 2011 21:16 av Eric lundgren

Räcke på träbron!

Med tanke på våran träbrygga längs med hamnen satt vi ett gäng boys en kväll och diskuterade hur fint allt hade blivit, tills en i gänget påpekade handikappsvänligheten. En av grabbarna (nämner ingen!) sade då: "ja di kommer att fortsätta rakt fram i plurret!" Detta har nu blivit åtgärdat på ett förtjänstfullt sätt medelst ett stabilt räcke! Hur detta kunnat blivit utfört tror jag mig veta vem som framfört detta , nämligen den person som tydligt såg detta problem. Heder åt honom!
Mvh
Eric

            

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ystads SS - Segling
c/o Pehr Ola Pehrsson, Kupolgatan 8
27136 Ystad

Kontakt:
Tel: 041114859
E-post: This is a mailto link

Se all info