Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Bryggsnack"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bryggsnack


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
10 augusti 2010 20:25 av Ewa Lind

Om "Torsdagsklubben"

Vill bara skriva en rad om de fantastiska medlemmar som på torsdagar (och flera dagar) träffas och dricker kaffe, berättar mer eller mindre sanna historier för varandra och kommer med kreativa idéer. Utan er hade vårt segelsällskap varit så trist! Ni e bara för goa! 8-)

Ewa

5 juli 2010 11:40 av Benny Persson

Blandat

Hej "Bryggan". När jag såg denna sidan "BRYGGSNACK" tyckte jag att det var väl ett av många kul inslag i den nysattsande klubben. Synd bara att ingen eller så få har ordat på denna sidan. Här kan vilken medlem som helst komma med förslag och synpunkter på vad som försigår i hamnen.
Jag vill rikta ett stort TACK till alla som har byggt om klubbens villa och satt i nya fönster, vilket lyft det blev. Ett stort tack till alla andra också som håller rent och snyggt.
Benny.

29 maj 2010 01:19 av John Nordström

Fiskeplatser

Finns det någon karta över Östersjön utanför Ystad med fiskeplatsernas namn inritade ?
I stil med den som finns utanför Simrishamn ?

2 maj 2010 10:34 av per brask

bilder

Trevligt med "bryggsnack" och det vore "nisse" om man även kunde lägga in bilder här, tillsammans med eventuellt inlägg.

30 april 2010 13:24 av Benny Persson

Lördagsseglingarna

Datum för tilltänkt startdag är 15 Maj.

30 april 2010 13:20 av Benny Persson

Lördagsseglingarna

Hej igen. Nu är det åter dags för seglingarna på lördagarna. Vi möter upp i klubbvillan vid tiosnåret, kommer överens om en bana som skall seglas samt tiden för start. Målgången tar vi själva via gps-tid. Efter målgång samlas vi på någon båt eller i villan, tar en fika och snackar igenom dagens strapatser. Vill eller kan man inte ta sin egen båt finns det alla möjligheter att följa med som gast,kanske lär man sig nått nytt eller har ett tips att dela med sig.
VÄL MÖTT: Lördagsseglarna

24 april 2010 18:57 av Benny Persson

säsongsstart

NU är det dags för ännu en säsong och de första båtarna har åkt i vattnet med stor hjälp av Jinerts pålitliga kranförare och alla berörda båtägare. Vi som är lite stirriga tycker att det känns bra när båten blir mer våt underifrån än ovanifrån. Mastningen gick bra den med och det känns alltid bra att man aldrig är ensam utan hjälp anländer i stort sett från alla håll.TACK! Just idag känns det som om sommaren är på väg.
Varma CUMULUSvindar: Benny

22 april 2010 19:19 av Lars Lind

Båtplats

Någon som vill hyra plats 412, 3,7 m bred?

18 april 2010 19:36 av Marcus

Test

Test

            

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ystads SS - Segling
c/o Pehr Ola Pehrsson, Kupolgatan 8
27136 Ystad

Kontakt:
Tel: 041114859
E-post: This is a mailto link

Se all info