Hoppa till sidans innehåll

Alingsås Fäktklubb - Fäktning

Gratis prova på tillfällen för alla från 7 år -13 år  i sommar
Söndagar 
Klockan 10.00-11.00
Datum annonseras i slutet av Maj!

Anmälan görs till: This is a mailto link


Uppdatering om förhållningsregler gällande Covid -19

Vi uppfyller de krav som ställs på yta utan problem.

I våra lokaler får det nu vistas:
Alingsås Fäktklubb  A-Hallen 600 kvadrat kvm – Här får det just nu vistas max 60 personer åt gången. Vi är sällan fler än 20 fäktare samtidigt i lokalen.

De födda 2005 och senare tränar på en sida av lokalen och de äldre fäktarna födda 2004 och tidigare tränar på andra sidan .

Lilla lokalen 48kvadrat.
Max antal 3st
Adam kommer att ge privatlektioner i lilla salen på torsdagar  17.00-18.00 åt de fäkare som satsar.

Den lilla lokalen kommer även att kunna nvändas för lektionering,  gym eller fysträning. Uppdatering av lokalens utrustning kommer ske under terminen.
Vill man träna så hör man av sig till Adam och bokar tid så får man en tagg samt appnyckel av Ralph.

VI FORTSÄTTER SÅKLART ATT:

-
SPRITA ELLER TVÄTTA HÄNDERNA

– HÅLLA AVSTÅND
– RESPEKTERA MAX ANTAL PÅ VÅRA YTOR
– RENGÖRA MATERIAL SAMT TA HEM OCH TVÄTTA DRÄKTER EFTER TRÄNING.
– VARA 100% FRISKA NÄR VI TRÄNAR
– BYTA OM OCH DUSCHA HEMMA

 


En ensam duellant som utmanar alla de andra och som med fysisk förmåga, snabb i tanken och list besegrar dem alla. Det mest fantastiska är att det går att uppleva på riktigt. 

Även om fäktning inte är med livet som insats nu för tiden så karaktäriserar den modern fäktning av samma grundpriciper - list, fysisk förmåga, taktik och fighting spirit. En modern idrott där tjejer och killar möts på lika vilkor. 

På AFK erbjuder vi dig, barn, ungdomar och vuxna, möjligheten att utveckla dina förmågor och att lära dig en sport som erbjuder det mesta. Skratt, passion, frustration, besvikelse och en fantastisk glädje och kamratskap.

AFK letar vi efter dig som vill hitta en sport som erbjuder dig, den ambitiöse idrottaren, en väg till internationell framgång och kanske en dag en OS medalj. Eller dig som letar efter en sport som ger dig allsidig träning, fostrar för framgång så väl som motgång och som skapar upplevelser livet ut.

Fäktning är något som passar alla, oavsett ålder och fysik. Vi garanterar att du kommer hitta en rolig idrott, full med adrenalin och spänning

NYBÖRJARE  Som nybörjare får du lära dig grunderna i fäktning och utveckla din snabbhet, koordination och kondition. Alla nybörjargrupper leds av tränare med erfarenhet .            

UNGDOMAR När du har lärt dig grunderna i fäktning flyttas du upp i gruppen som fäktar efter . Var du hamnar beror på dina ambitioner, dina kunskaper och hur långt du har utvecklats som fäktare.

ELITFÄKTNING Vi har ambition att vara en förening som fostrar internationellt gångbara fäktare och satsar därför på att i framtiden ha elitträning för både juniorer och seniorer.

MOTIONSFÄKTNING För dig som är över 14 år och vill satsa på fäktning har du i den här gruppen möjlighet att börja fäkta på en anpassad nivå. Gruppen består av många olika fäktare. ambitionsnivån till fäktare som ”bara” tycker fäktning är det roligaste som finns.

VETERANER De flesta fäktare vill fortsätta livet ut. Mycket på grund av det sociala nätverk fäktningen ger.

Swish:123 678 47 22

 


 

Postadress:
Alingsås Fäktklubb - Fäktning
ingaredsskolgata 56
44165 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0726446754
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Swish:123 678 47 22

SHOP KLUBBKLÄDER 

 Här kan man köpa klubbkläder!

 

SHOP FÄKTUTRUSTNING