Hoppa till sidans innehåll

Skidspår på Arnö

28 JAN 2012 12:59
Här får du löpande information om skidspåren på Arnö.
  • Skapad: 28 JAN 2012 12:59

 OBS: Bilden är inte hämtad från Arnö utan från ett ställe som heter Internet.

 

25 februari
Skidsäsongen verkar ha tagit slut, tyvärr.

18 februari
Idag hade vi hoppats kunna erbjuda spår, men tyvärr har inte felet på skotern kunnat avhjälpas. Det finns förvisso naturspår runt Janstorpsskogen, som vi hänvisar till tills vidare.

16 februari
Med snön som fallit följer förhoppningar om att vi ska kunna spåra på åkern norr om Janstorpsskogen nu till helgen. Återstår att lösa ett par tekniska detaljer för att få skotern att fungera först.

5 februari
Det finns hemmasnickrade spår som är helt okej, men vi väntar på mer snö för att kunna köra upp riktigt bra spår med släden.

28 januari
På grund av sjukdom får spårningen tyvärr vänta några dagar.

27 januari
Du som önskar finnas med i en särksild sändlista för att få senaste nytt om skidspåren på Arnö ska anmäla dig till Björn Åslund.

26 januari
De senaste vintrarna har Arnö IF kunnat erbjuda härliga skidspår runt Janstorpsskogen på Arnö. Och nu har snön kommit igen.

Vi börjar därför undersöka möjligheter att dra upp skidspår igen. Det är dock inte riktigt klart ännu. Vi vet inte om det är tillräckligt med snö för att det ska fungera med att dra spårsläde bakom skotern över åkrarna. Vi har inte heller fått tag i alla arrendatorer av åkrarna, för att kolla av så vi inte förstör grödor med skidspår. Dessutom behöver Calle Rikanders snöskoter lite nya reservdelar innan den är färdig för tjänst.

Det är alltså några bitar som måste på plats, innan det verkligen blir preparerade spår.

 

Skribent: Björn Åslund


Följ Arnö IF på Facebook

 

Bli medlem i Arnö IF

 

 Sörmlandsidrotten

Postadress:
Arnö IF - Baseboll och Softboll
Bengt Eriksson, Hjortronvägen 114
61145 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0705601597
E-post: This is a mailto link

Se all info