Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2011

17 MAR 2011 09:02
Arnö IFs årsmöte hölls den 15 mars och styrelsen fick förnyat förtroende av medlemmarna.
 • Uppdaterad: 08 FEB 2015 19:51

Årsmötet öppnades av Peter Ström eftersom föreningens ordförande Gustav Widstrand var förhindrad att delta på grund av sjukdom. Första beslutet som fattades var att tillsammans med Nyköping Baseboll skicka blommor och en hälsning till Gustav.

Mötesordförande Carla Swenson tog tillfället att berätta om Sörmlandsidrottens verksamhet och hur de kan erbjuda såväl utbildning som ekonomiskt stöd åt Arnö IF.

Under Carlas ledning gicks ett spännande 2010 igenom och årsmötet konstaterade att förutom den ordinarie basebollverksamheten, var EM-kvalet på Rosvalla och de fantastiska skidspåren på Arnö det som man kommer att minnas bäst från året som gått.

Årsmötet beslutade vidare att godkänna den föreslagna stadgeändringen, vilken innebär att Arnö IF går ur Svenska Friidrottsförbundet. Läs Arnö IFs stadgar.

Styrelsens förslag till budget och verksamhetsplan för 2011 godkändes. Det innebär bland annat fortsatta satsningar på skidspår och investeringar på Rosvalla (kiosk, läktare samt speakeranläggning).

När man kom till personavalen fick samtliga ledamöter som stod på omval förnyat förtroende av medlemmarna. Så här ser styrelsen ut efter årsmötet 2011:

 • Gustav Widstrand, ordförande
 • Björn Åslund, ledamot 
 • Maria Bodingh, ledamot
 • Marianne Törnström, ledamot
 • Peter Ström, ledamot
 • Jimmy Lindell, suppleant
 • Per Fahlgren, suppleant

Till valberedningen valdes Tommy Lindell (ordförande), Harald André och Anna Ström.

Till revisorer valdes Laima Romiene och Holger Namér (suppleant).

Avslutningsvis tackade Carla Swenson och Peter Ström samtliga närvarande medlemmar för året som gått och för det förtroende de visat föreningens styrelse.

 

Artikeln är kommenterbar så du får gärna lämna dina synpunkter - även om du var förhindrad att delta på årsmötet.

Skribent: Peter Ström
 1. Än en gång, tack till alla medlemmar för visat förtroende för vårt arbete i styrelsen! Gustav, vi hoppas att du snart är tillbaka och leder vårt arbete!

  (Peter 2011-03-17 kl 09:27) Anmäl


Följ Arnö IF på Facebook

 

Bli medlem i Arnö IF

 

 Sörmlandsidrotten

Postadress:
Arnö IF - Baseboll och Softboll
Bengt Eriksson, Hjortronvägen 114
61145 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0705601597
E-post: This is a mailto link

Se all info