Hoppa till sidans innehåll

Träning


Hoppträning på Aulis Hästsportcenter för Kicki Apelqvist !
Aulis Hästsportklubb erbjuder alla medlemmar i föreningen en subventionering av halva träningskostnaden för Kickis hoppträningar på Aulis Hästsportcenter. Dessutom så bjuder Aulis Hästsportcenter på 2h anläggningsavgift vid Kickis träningar!
.
Presentation av Kicki:
Kicki har många års erfarenhet av hästbranschen och hon har själv varit aktiv hoppryttare i drygt 30 år med meriter upp till 1.30 hoppning på flera olika hästar.
Kicki har gått RIKO samt flertalet hoppledarutbildningar och hon är utbildad hoppdomare.
Hennes träningsfilosofi är att alla skall lyckas på ett träningspass. Ibland behöver man tänk om och inte höja den sista oxern utan låta hästen eller ponnyn åka hem med gott självförtroende över att man avslutar träningen när det går som bäst.
Hon har under flera års tid erbjudit flertalet veckoträningar runt om i länet. Hon tränar ponny/hästekipage på alla nivåer, från helt orutinerade nybörjare upp till 1.40 hoppning och ekipage som deltagit i olika championat samt Falsterbo och SM.
Kicki beskrivs som kunnig, engagerad och pedagogisk.
.
Om ni är intresserade av att träna för Kicki, spana in hennes facebook sida https://www.facebook.com/groups/806506423317658/
Där lägger hon ut information om sina träningar samt tar emot anmälan.
.
.Kicki Appelqvist
Uppdaterad: 03 JUN 2021 17:06 Skribent: Ulrika Hellman
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Aulis Hästsportklubb - Ridsport
Nordanträsk 23
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0729751006
E-post: This is a mailto link

Se all info