Hoppa till sidans innehåll

Drifandi och GDPR


EUs nya dataskyddsförordning (GDPR) trädde i kraft 25/5 2018. Den ersätter tidigare svenska PUL (personuppgiftslagen). 

Medlemmarna uppmanas kontrollera sina uppgifter i IdrottOnlines ”Min Sida”, det är viktigt att dessa uppgifter är riktiga, både för dig, Drifandi och SIF. (Inloggning i IdrottOnline sker via låset uppe till höger på Drifandis hemsida.)

Man kan höra av sig till Drifandis mail eller till någon i styrelsen om man har frågor eller om man har något att invända om personuppgifters hantering.

Godkännande av användning av personuppgifter och foton för Drifandiaktivitet

Anmälan till och deltagande i aktivitet anordnad av Drifandi islandshästförening innebär godkännande av att personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress registreras hos aktivitetsansvarig. Ändamålet för detta är att kunna få en överblick över de anmälda och kunna kontakta dessa för information.Vidare kan man bli tillagd i socialt media i form av privat chattgrupp eller liknande, för att kunna ta del av information som ges via detta media.

Anmälan och deltagande innebär också att man godkänner att förekomma på foton tagna under aktiviteten, foton som kan komma att publiceras på Drifandis hemsida och sociala medier ex Facebook. Även namn på person kan förekomma i samband med detta, samt i reportage i dessa media.

Det är av ett allmänt intresse att kunna visa på föreningens verksamhet och aktiviteter genom fotografier. Har man något att invända rörande ovan, skriv ett mail till Drifandi This is a mailto link

 

Uppdaterad: 25 APR 2019 19:51 Skribent: Malin Rahm

 

Postadress:
Drifandi - Islandshäst
Illesäter 2 Svingån
45897 Högsäter

Kontakt:
Tel: 0738220896
E-post: This is a mailto link

Se all info