Hoppa till sidans innehåll

Sponsra EBK

25 MAR 2022 15:51
Tack Ivetofta Sparbank och Grödbygården för bidrag till vår verksamhet. Vill du eller ditt företag stötta EBK´s arbete? Läs vidare här:
  • Skapad: 25 MAR 2022 15:51

Edenryds Båtklubb ökar stadigt i medlemsantal (ca 110 medlemmar) och antal båtar i hamnen. Sedan 2020 har klubben haft träningsverksamhet i för barn och ungdomar i Optimistjolle, RS Tera och Laser. Klubben är sedan 2020 medlem i Svenska Seglarförbundet. Klubben representerades av två seglare på Junior SM i optimistjolle 2021.

Sjösättning av jollar har hittills vid träning skett vid klubbens befintliga sjösättningsramp som är anpassad för sjösättning av motorbåtar. Kajkanten runt rampen är hög och anslutande brygga saknas. Detta gör det svårt att sjösätta säkert i vissa vindriktningar och endast en jolle i taget kan angöra vid upptag. 

För att kunna bredda ungdomsverksamheten och på sikt starta upp en seglarskola för barn och ungdomar, men även vuxna, behövs i första hand en jolleanpassad sjösättningsramp med låga flytbryggor för att på en säkert sätt kunna ta sig upp och ner ur vattnet. Rampen kommer vara placerad i yttre hamnbassängen.

Klubben har fått bidag från Riksidrottsförbundet på 50 % av investeringskostnaden på totalt 50000 kr. Vi ansöker nu om sponsring till resterande del på 25000 kr till jollerampen samt sponsring till en första skoljolle (100.000 kr) för uppstart av seglarskoleverksamhet för barn/ungdom och vuxna.

Skoljollen är en flermansjolle så kallad RS Quest och är en rekommenderad skolbåt av Svenska Seglarförbundet. En flermansjolle har fördelen att instruktören själv kan segla med i jollen och instruera 2-3 personer samtidigt. En flermansjolle kan upplevas som mer trygg än traditonella skolbåtar där eleven sitter själv.

image8zzd.png

(Bild på RS Quest)

Valjeviken är med sitt skyddade vatten ypperlig för seglarskoleverksamhet och vår förhoppning är att locka fler barn och ungdomar, men även vuxna, till seglingssporten. 

I dagsläget finns det ingen motsvarande verksamhet i kommunen eller i omnejden.

Vi är på god väg men ett sponsorbidrag från er hade varit av stor betydelse för att nå vårt mål.

Mervärde för ert företag:

Sponsorsumma 10000 kr: Logotype på sponsortavla samt på klubbens hemsida.

Sponsorsumma 25000 kr: Logotype på sponsortavla, seglarskolejolle samt på klubbens hemsida. 

Sponsorsumma > 50000 kr: Logotype på sponsortavla, stor logotype på seglarskolejolle och logotype på klubbens hemsida. ”Prova på dag” för dig och några av dina medarbetare.

Sponsorsumma valfri: Alla bidrag, stora som små, hjälper oss i vår verksamhet.

Seglarhälsningar

David Wickström 

Jolleansvarig Edenryds Båtklubb

This is a mailto link

0709-384410

Länk till Svenska Seglarförbundet:

https://www.svensksegling.se/forklubbar/Arrangeraseglarskola/rekommenderadeskolbatar/

Länk till RS Båtar:

https://www.rssailing.se/sv/batar/rs-quest.html

Skribent: David Wickström
E-post: This is a mailto link

EBK´s Swishnummer:
123 1906 080

Länkar:

EBK på Instagram

InstagramSvenska Laserförbundet'

SSRS (@sjoraddning) | Twitter

Vädret i Edenryd

Postadress:
Edenryds Båtklubb - Segling
Lena Goldman, Föreningsgatan 10C lgh 1102
28931 Knislinge

Besöksadress:
Hamnvägen
29591 Bromölla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

 

 

 

 

VI SPONSRAR EBK:

 

.

.