Hoppa till sidans innehåll

Info med anledning av de skärpa råden som införts för  Västra Götalandsregionen

02 NOV 2020 20:48
  • Skapad: 02 NOV 2020 20:48

Hej, Fákurs styrelse har i helgen haft ett extrainsatt styrelsemöte med anledning av de nya restriktioner som införts i Västra Götalands län pga Covid-19.

Fákur Islandshästförening kommer inte bedriva någon verksamhet som strider emot Folkhälsomyndighetens och Smittskyddet Västra Götalands rekommendationer. Detta betyder att föreningen inte kommer att anordna några träningar eller tävlingar under tiden restriktionerna gäller, i nuläget fram till 19 november.

När det gäller vårt KM, som är lagt den 22 november, så fortgår planeringen mot att kunna genomföra detta under förutsättningen att restriktionerna lyfts i vår region. Om restriktionerna förlängs, kommer KM att skjutas upp och genomföras vid ett senare tillfälle. Full återbetalning ges i så fall till alla anmälda deltagare.

Sedan tidigare har vi bokat in Winter Games 31 januari 2021, men vi ser inte att vi kommer att kunna genomföra detta som vi önskar och vi kommer därför att senarelägga denna tävling beroende på hur pandemin utvecklar sig och ev restriktioner i samhället. Förhoppningen är att kunna arrangera ett Spring Games under våren, men vi planerar även långsiktigt och tittar mot hösten om det skulle vara nödvändigt.

Mitt i allt detta tråkiga så vill vi skicka ut en påminnelse om att vår banan är öppen för träning alla dagar i veckan. Det är dock viktigt att ni bokar in er i kalendern som ni hittar på vår hemsida. Dels så att ingen trängsel förekommer och dels så att vi kan hålla koll på hur många som varit på plats och när vi bör åka ner och sladda.

Mvh

Styrelsen

Skribent: Johan Andersson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Fákur Islandshästförening - Islandshäst
Skattegården 4
51690 Dalsjöfors

Kontakt:
Tel: 0793217700
E-post: This is a mailto link

Se all info