Hoppa till sidans innehåll

Girls on Track

16 DEC 2020 12:17
GoT. Girls on Track
  • Uppdaterad: 16 DEC 2020 12:17

Redan 2012 startade tankarna på att det skulle vara roligt med fler tjejer på banorna, ett antal år senare har grunden växt fram och Girls on Track lanseras.
När man vill prova något nytt, speciellt i en mansdominerad bransch så kan det vara skönt att veta att man har likasinnade på plats.
Anmälan görs på www.filipbacklund.se där ni finner information om dagarna eller via appen Trackdays Pro där ni hittar alla dagar för säsongen och kan boka er plats. Appen kommer ni behöva på eventen, så bara att ladda ner den! Får ni problem med inloggning maila till This is a mailto link så hjälper vi er.
Du anmäler dig till den grupp som du anser är bäst för dig. Är du nybörjare, då anmäler du dig till lugn eller försäkrad grupp. Strunta i de där tiderna, de är bara en fingervisning för att grupperna skall kunna ha en så jämn hastighet som möjligt ute på banan. Lugn grupp (grön) har ingen tidtagning och kolla med ditt försäkringsbolag om din försäkring gäller.
Dessa events syfte är att få fler tjejer att prova bankörning. Vi kommer ha separat teori för tjejer så de där lite jobbiga frågorna inte blir så jobbiga. Vi har en egen instruktör under dagarna som är med oss samt någon av oss tjejer som driver dessa dagar.
Vi samlas kl 20.00 i närheten av den Yamaha Trailern för mingel.
På minglet kommer vi presentera lite mer ingående vad som händer under dessa dagar men vi lovar att göra vårt yttersta för att ni ska få en WOW känsla vid varje tillfälle!
Väl mött!
Pippi Sara, Filip och resten av Team Backlund
Skribent: Virginia Bonta
Epost: This is a mailto link

https://www.facebook.com/Filip-Backlund-Motorf%C3%B6rening-101633741817707


UTBILDNINGAR

9 maj Funktionärslicensutbildning FULLBOKAD

17 maj Funktionärslicensutbildning PLATSER KVAR

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1502002

20-21 maj Förarlicensutbildning Mantorp Park, boka på www.filipbacklund.se

1-2 juni Förarlicensutbildning Ljungbyhed, boka på www.filipbacklund.se

Postadress:
Filip Backlund Motorförening - Motorcykel och Snöskoter
Åskledargatan 20
72350 Västerås

Kontakt:
Tel: 0704916969
E-post: This is a mailto link

Se all info