Hoppa till sidans innehåll

Ett stort tack!

14 JUL 2022 13:09
FBMF tillika HPR-förarna Jesper Pellijeff, Maximus Vikingasköld och Edvin Röjerås samlade på pallen efter ett framgångsrikt SM och Pro Superbike!
  • Uppdaterad: 14 JUL 2022 13:09

Vi i Filip Backlund Motorförening vill rikta ett stort tack till alla inblandade under SM i roadracing och Pro Superbike på Mantorp Park den 6-8/7! 

Tack till förarna som kom och bjöd på rejäl fight och show. Vi gläds så klart till framgångarna för föreningens egna förare men minst lika mycket till alla andra förare som lyckades ta fina pallplaceringar.  

Vi hade några otäcka krascher både inför (trackday), under träning och under tävling där vi hoppas på snabb läkning och rehabilitering. Krya på er! 

Ett tack till publiken som kom och som tillsammans med vår eminente speaker Niklas förhöjde stämningen i depån och under race. 

Och sist men inte minst, ett riktigt STORT tack till alla funktionärer som ställde upp trots vanlig vardag. Många tog ledigt för att komma och hjälpa till och åstadkomma minnesvärda dagar för oss alla! 

Vi hoppas att vi får möjligheten att arrangera SM även nästa år och inom kort kommer vi skicka ut en utvärdering till både förare och funktionärer. Ta chansen att lämna dina synpunkter, bra som mindre bra, då vi till nästa år vill kunna skapa ett ännu bättre event! 

Vi önskar även Karlskoga MF och Falkenbergs Motorklubb lycka till med kommande tävlingar under Bike Week (v.30) och under finalen i Falkenberg den 20-21/8! 

Vi ses på banorna! 

//Styrelsen i FBMF

Skribent: Patrik Mårtensson
E-post: Adressen Gömd

Förarlicensutbildning - datum klara

Klicka HÄR för att se vilka utbildningsdatum som finns och hur du anmäler dig.


Trackdays by Filip Backlund - bokningen är öppen!

Boka på filipbacklund.se!

OBS!

Som medlem i Filip Backlund Motorförening har du 5% på alla bandagar 2022. Skicka ett mail till This is a mailto link för att få koden som du använder vid bokningen. Är du inte medlem, klicka på Medlemsansökan för att bli det!


SM i roadracing

FBMF kommer även under 2022 arrangera SM PÅ MANTORP PARK!

2021 års deltävling blev en succé och nästa år kommer bli ännu bättre!

Vi ser till att hålla er uppdaterade här t ex när anmälan öppnas!

Vi hälsar alla varmt välkomna redan nu och lovar att göra vårt bästa för att ni ska ha en superrolig och minnesvärd tävling!

Väl mött!


Följ oss på våra sociala medier!

 Instagram

Postadress:
Filip Backlund Motorförening - Motorcykel och Snöskoter
Åskledargatan 20
72350 Västerås

Kontakt:
Tel: 0734011632
E-post: This is a mailto link

Se all info