Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Är du ung och idrottsledare? Då har vi en inspirationskväll för just dig!
 
Den 30 september och 1 oktober 2022 arrangeras Idrottens dag i Västerås. Vill din förening synas, nå nya målgrupper och få en möjlighet att rekrytera fler medlemmar? Då är Idrottens dag något för er!
 
Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration och idrottsföreningen som arbetsgivare.
 
Vårt koncept #rörelsepepp utvecklas vidare. Den 10 maj välkomnar vi till en kvällsträff i Västerås Arena med flera experter på plats.
 
Under tisdagskvällen välkomnade RF-SISU Västmanland till distriktsstämma. Jan Andersson valdes om på ordförandeposten och Jenny Boström välkomnades som ny ledamot i styrelsen.
 
Mer än varannan idrottsförening är orolig för framtiden och för det tapp av medlemmar, ledare och tränare som skett under två år med corona. Störst är oron för att tappa tonåringar. Idrottsföreningarna är även bekymrade för ekonomin.
 
Nu finns RF-SISU Västmanlands verksamhetsberättelse med årsredovisning för 2021 samt verksamhetsinriktning och plan för 2022-2023 att ladda ner.
 
Vill du och din förening söka medel för kostnadsfria sommaraktiviteter? Summer 22 är en möjlighet för er som idrottsförening att nå underrepresenterade grupper och/eller rekrytera nya medlemmar till föreningen.
 
Välkommen till en utbildningshelg för styrelsen den 7-8 maj med fokus på bland annat idrottens föreningslära, ideellt engagemang och digital utveckling.
 
Torsdagen den 3 mars och fredagen den 4 mars välkomnar RF-SISU Västmanland till ett lysande sportlov för unga på Pettersberg.
 
 

Distriktsstämma 2022

(2022-02-11 12:37)
RF-SISU Västmanland välkomnar till distriktsstämma den 5 april 2022.
 
Att det växer fram unga passionerade ledare är viktigt för idrottsrörelsen. Nu har du och din förening chansen att nominera kandidater till Folksam Ledarcamp 2022.
 
Vi välkomnar regeringens och Folkhälsomyndighetens besked att nuvarande restriktioner och många rekommendationer tas bort från och med den 9 februari.
 
Idrottsminister Anders Ygeman har meddelat att idrottsrörelsen ges ytterligare 300 miljoner kronor i stöd för att kompensera de negativa konsekvenser som idrottsverksamheter drabbats av i samband med återinförda restriktioner.
 
12

Förarlicensutbildning - datum klara

Klicka HÄR för att se vilka utbildningsdatum som finns och hur du anmäler dig.


Trackdays by Filip Backlund - bokningen är öppen!

Boka på filipbacklund.se!

OBS!

Som medlem i Filip Backlund Motorförening har du 5% på alla bandagar 2022. Skicka ett mail till info@fbmf.se för att få koden som du använder vid bokningen. Är du inte medlem, klicka på Medlemsansökan för att bli det!


SM i roadracing

FBMF kommer även under 2022 arrangera SM PÅ MANTORP PARK!

2021 års deltävling blev en succé och nästa år kommer bli ännu bättre!

Vi ser till att hålla er uppdaterade här t ex när anmälan öppnas!

Vi hälsar alla varmt välkomna redan nu och lovar att göra vårt bästa för att ni ska ha en superrolig och minnesvärd tävling!

Väl mött!


Följ oss på våra sociala medier!

 Instagram

Postadress:
Filip Backlund Motorförening - Motorcykel och Snöskoter
Åskledargatan 20
72350 Västerås

Kontakt:
Tel: 0734011632
E-post: info@fbmf.se

Se all info