Hoppa till sidans innehåll

Coach Forum och Clinics


Ungdoms Coach Forum

Alla coacher i Luleå Basketcentrums föreningar är välkomna att delta på säsongens Ungdoms Coach Forum som vänder sig till de som tränar yngre lag (EB lag, 12 år och yngre). Innehållet är praktiska övningar och träningsplanering för att stödja coacher i deras planering samt fika/diskussion efteråt där man kan lyfta fram frågor och funderingar.

Utöver praktiska basketkunskaper har Ungdoms Coach Forum hjälpt nya coacher få kontakt med varandra och som i sin tur har underlättat planeringen av träningsmatcher, samåkning till sammandrag och en allmän respekt för alla som håller på med basket i Luleå.

David Visscher är ansvarig för Ungdoms Coach Forum. Alla omgångar är fristående så man måste inte delta på omgång 1 för att delta på omgång 2. Det är ingen kostnad för att delta Ungdoms Coach Forum.

Ta med träningskläder för att testa övningarna själva. OBS, Inget svettigt pass!

 

Följande Datum gäller:

Omg 1, lördag 7 oktober, 11.00-13.00, Gammelstads sporthall

Omg 2, datum kommer inom kort

Anmäl er till This is a mailto link en vecka före respektive omgång, anmälan ska innehålla namn, personnummer, mobilnr och vilken förening ni tillhör. Har ni varit med tidigare omgångar räcker det att anmäla med namn.

Frågor kontakta: David Visscher, 070-270 33 05, This is a mailto link eller Anna, 070-281 99 55.

 

Välkomna! 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 20 SEP 2017 10:15 Skribent: David Visscher

Postadress:
Föreningen Luleå Basketcentrum - Basket
Bastugatan 6
97241 Luleå

Kontakt:
Tel: 0706110555
E-post: This is a mailto link

Se all info